MENÜ

Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor

Önce Kadıköy’de Alanya beraberliği, sonra Avrupa Ligi’nde Manchester Uniter karşısında gelen 4-1’lik yenilgi... Bir türlü toparlanamayan Fenerbahçe bu hafta da ligin en zorlu deplasmanlarından Konya’ya gidiyor.

Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor

Fenerbahçe kâbustan bir türlü uyanamıyor. İşler yoluna girmiyor. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Monaco’ya elenilmesiyle başlayan kötü süreç, tam gaz devam ediyor. Teknik direktör değişimi de toparlanmaya yetmedi.

Kasımpaşa ve Gaziantepspor galibiyetleriyle umutlar artmıştı ancak bu fazla uzun sürmedi. Milli ara öncesi Osmanlı beraberliği, ligdeki son maçta ise Kadıköy’de Aytemiz Alanya ile 1-1 berabere kalınması bardağı taşırdı.


Pogba Fenerbahçe'yi beklemiş!


Peş peşe sakatlıklar

Tribünler, “Yönetim istifa” diye inledi, zirvenin 8 puan gerisine düşüldü. Önceki akşam Manchester United karşısındaki kötü futbol ve 4-1’lik yenilgiyle Sarı-Lacivertliler adeta dibe vurdu. Sıradaki maç da ligin en dişli takımlarından Atiker Konya ile. Üstelik deplasmanda...

Buradan alınacak olası bir kötü sonuçla işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. Böylesi zorlu bir dönemde peş peşe yaşanan sakatlıklar da Advocaat’ın belini büktü.


Ali Şen: Gönlümüzdeki isim Ali Koç’tur


Mehmet’ın oynaması zor

Ozan Tufan ve Salih Uçan, pazartesi günü sahada olamayacak. Lens’in oynaması da zor, Sow’un durumu ise belirsiz. Bunlar yetmiyormuş gibi bir kötü haber de Mehmet Topal’dan geldi.

Tecrübeli oyuncu Manchester United maçında sakatlandı, 90 dakikayı acı içerisinde tamamladı. Mehmet’in de Konya önünde sahada olması zor görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ