MENÜ

Fenerbahçe'de Ramires bombası! Son dakika FB transfer haberleri...

Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu gibi 3 yıldız adayını kadrosuna katan Fenerbahçe diğer transferler için girişimlerini sürdürüyor. Peki Fenerbahçe kadrosuna hangi yıldızları katacak. İşte 17 Temmuz Salı son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'de Ramires bombası! Son dakika FB transfer haberleri...


Fenerbahçe transfer gündemi bugün de dopdolu. Sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıracak isimler gazete sayfalarını süslüyor. Peki Fenerbahçe'nin transfer gündeminde kimler var? Gazetelere hangi transfer haberleri yansıdı. İşte 17 Temmuz Salı son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

FENERBAHÇE'DE RAMİRES BOMBASI!

Comolli orta saha için önemli bir isim ararken, Çin’den gelen haberle harekete geçti. Jiangsu, 2016’da 28 milyon Euro’ya (160 milyon TL) Chelsea’den transfer ettiği Ramires’i gözden çıkarttı. Çin Süper Ligi’nin ilk yarısında sadece 1 maça çıkan Sambacı, ikinci devre için kadroya kaydedilmedi ve B takımına gönderildi.

İlk görüşme menacerle

Avrupa’ya dönmek isteyen 31 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor. Comolli, Ramires’in menaceri Luis Carlini ile temasa geçerek oyuncunun şartlarını öğrenecek. Eğer Brezilyalı yıldız ile el sıkışılırsa, Jiangsu’yla görüşmeler başlayacak. Ramires’i kadroda görmeyi çok isteyen Cocu, dört gözle gelecek müjdeli haberi bekliyor.

FENERBAHÇE'DE VARGAS SÜRPRİZİ!

Fenerbahçe, Velez Sarsfield'in 21 yaşındaki yıldızı Matias Vargas'ı (hücumcu, sol kanat) listesine aldı. Velez Başkanı Adrian Pelaez: "Türklerin ilgisi var, teklif yaparlarsa, oturur konuşuruz" dedi.

Sarı-lacivertlilerin, Arjantin'in Velez Sarsfield takımında forma giyen 21 yaşındaki Matias Vargas'la ilgilendiği belirlendi. 1.68'lik boyu ve kıvraklığı yüzünden "maymuncuk" lakabı ile anılan oyuncu hakkındaki iddia, TyCSports kanalından geldi..

Arjantin'de yayın yapan kanal, Fenerbahçe'nin popülaritesi giderek parlayan Matias Vargas'a teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

Aynı kanala konuşan Velez Sarsfield'in asbaşkanı Adrian Pelaez, Flamengo'nun da peşinde olduğu genç yetenek hakkında bilgi verdi.

Pelaez, "Flamengo bize Matias için ilgisini gösterdi. Ama rakamsal bakıldığında iki kulüp birbirine hiç yaklaşamadı. Fenerbahçe resmi başvuru yapmadı fakat bir ilgileri olduğunu biliyoruz. Biz oyuncularımızın Avrupa'da oynama şanslarını ellerinden almayız. Ancak kulübümüzü de düşünmek zorundayız. Türkler bize bir teklifle gelirse oturur konuşuruz" dedi.

İlk yıl 9 gol 11 asist

Altyapısından yetiştiği Velez Sarsfield'ın A kadrosuna 1 Ocak 2017'de dahil olan Matias Vargas, ilk sezonu olmasına rağmen 46 resmi maçta 9 gol-11 asistlik mükemmel bir performans ortaya koydu.

Transfermarkt değeri 9 milyon euro olan ve geçen ay Beşiktaş'ın da gündemine gelen genç yıldıza Avrupa'dan da birçok teklif geldiği biliniyor.

Sağ ayaklı olmasına rağmen solda çok etkili olan Vargas, on numara mevkiinde ve merkez orta sahada da efektif işler yapabilen komple bir yıldız. (Aspor)

BAS DOST MÜJDESİ!

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Bas Dost konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor...

Portekiz basınına göre Sporting Lisbon kulübünün yeni başkanı Sousa Cintra sözleşmesini fesheden oyuncuları kararlarından geri döndürmek için büyük mesai harcıyor.

Son olarak Bruno Fernandes'i kalmaya ikna eden ve onunla yeni sözleşme imzalayan Portekiz ekibi Bas Dost'la da masaya oturdu.

Hollandalı futbolcunun yapılan teklife sıcak baktığı ancak eşinin Lizbon'da kalma fikrine kesinlikle karşı çıktığı gelen bilgiler arasında.

YENİ STOPER YA VAN BEEK YA DA ZOUMA

Damien Comolli, İsviçre’nin Thun şehrinde kamp yapan Feyenoord yetkilileri ile bir araya geldi.

Comolli, 23 yaşındaki stoper Van Beek’e olan ilgilerini açıklayıp, oyuncunun şartlarını sordu. Başarılı savunmacının kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı.

Cocu’nun yakından tanıyıp çok istediği, Feyenoord U19 takımının başına geçen Kuyt’ın da, “Mutlaka alın” raporu verdiği 23 yaşındaki stoper için Feyenoord’un kapıyı 4 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi. Comolli, Hollanda ekibiyle sıkı bir pazarlığa girişti.

Teklifleri bekliyor

Fransız savunmacı için Chelsea gelecek teklifleri bekliyor. Fenerbahçe, Zouma’yı kiralamak istediğini İngiliz ekibine bildirdi.

Premier Lig’in yanı sıra Almanya ve Fransa’dan da talipler var. Chelsea, geçtiğimiz sezon Stoke’ta ligde kalma savaşı verip, küme düşme üzüntüsü yaşayan oyuncusunu bu kez daha iddialı bir takıma göndermek istiyor.

Fenerbahçe bu nedenle avantajı görünüyor. İngiliz ekibi son kararı Zouma’ya bırakacağı için, 23 yaşındaki savunmacı ve menaceri Venditelli ile de görüşmeler sürüyor.

SVEN VAN BEEK İÇİN 5 MİLYON EURO

Altınordu'dan Berke ve Barış, NEC Nijmegen'den Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katan Fenerbahçe, şimdi de Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki Sven van Beek için temasa geçti. Defansta görev yapan ve geçen sezon 28 resmi maça çıkan oyuncu için sarılacivertli yönetim 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Yönetim 21 Temmuz'da Feyenoord ile Kadıköy'de oynanacak hazırlık maçından önce genç oyuncunun transferini masaya yatıracak.

Forvet için Cifuente

Forvet arayışında öne çıkan isim ise 25 yaşındaki Ekvadorlu Jhon Cifuente oldu. Oyun stili ve fiziki yapısı nedeniyle Romelu Lukaku'ya benzetilen Cifuente'nin menajeri İstanbul'a gelip Sportif Direktör Comolli ile görüştü. Cocu ise önceki gün Universidad Catolica'nın Barcelona'ya 3-2 yenildiği maçta takımının 2 golünü atan Cifuente ile telefonda görüştü. (Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ