MENÜ

Fenerbahçe'de karar haftası

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Comolli, hoca konusunu bu hafta netleştirecek. Aykut Kocaman defteri resmen kapanmamasına rağmen yerlide tek aday Ersun Yanal. Öncelik ise hâlâ yabancıda. Listede Arsene Wenger, Buvac, Juande Ramos ve Laurent Blanc gibi birbirinden önemli isimler var. Hepsiyle temas kuruldu, artık gözler verilecek son kararda.

Fenerbahçe'de karar haftası

Ali Koç’un tarihi farkla başkan seçilmesinin ardından Fenerbahçe’de futbol takımında oluşacak yeni yapılanmanın en kilit noktası teknik direktör... Bu konuda geçtiğimiz hafta oldukça hareketli geçerken, kesin karar ise bu hafta verilecek.

Sportif direktör Comolli, hocanın belirlenmesi sürecinde tek yetkili isim. Aykut Kocaman ile bir görüşme yapıldı, detaylı rapor alındı. Kocaman defteri resmen kapanmadı ancak yola devam edilmesi imkansız gözüküyor. Yerli hocada gündemdeki tek aday Ersun Yanal.

Yanal ile Başkan Ali Koç, Bodrum’da bir görüşme gerçekleştirmesine rağmen öncelik hala yabancı teknik direktörde. Jürgen Kloop’un uzun yıllar yardımcılığını yapan Buvac, 22 yıllık Arsenal kariyerini noktalayan Arsene Wenger, İspanyol Juande Ramos ve Comolli’nin vatandaşı olan Fransız Laurent Blanc ile temas kurulmuştu.

3 senelik sözleşme

Başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli’nin detaylı değerlendirmelerde bulunduğu öğrenilirken, artık gözler verilecek son karara çevrildi. Fenerbahçe’nin yeni hocası belli olduktan sonra transfer çalışmaları da hız kazanacak. Yeni gelecek teknik direktörle 3 senelik bir mukavele yapılması planlanıyor.

Yusuf Dursun

İşte Aykut Kocaman'ın Comolli'ye sunduğu rapor!


Haberin Devamı
YORUM YAZ