MENÜ

Fenerbahçe'de hücum Karavaev ve Lens'e emanet

Dick Advocaat, yarın akşamki mücadelede kanatlarda görev vereceği iki öğrencisine çok güveniyor. Adana karşısında Fenerbahçe ataklarını Lens ve Karavaev yönlendirecek.

Fenerbahçe'de hücum Karavaev ve Lens'e emanet

Fenerbahçe, ikinci yarının ilk maçında yarın Adanaspor’u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler’de bu maç öncesi hücum hattında önemli eksikler var. Moussa Sow, Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’na katıldı. Volkan Şen, Denizlispor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı.

Van Persie ise ülkesine gittiği için birçok idmanı kaçırdı. Hücum bölgesinde bu oyuncuların yokluğunda Jeremain Lens ve Oleksandr Karavaev, Advocaat’ın prensleri olacak. Dick Advocaat’ın taktiğine göre, Adanaspor karşısında ataklar bu ikili üzerinden kurulacak. Hollandalı çalıştırıcı, dünkü antrenmanda Lens ve Karavaev’e, neler yapmalarını istediğini anlattı.


David Moyes'tan Jeremain Lens'e sert yanıt!


Fernandao çok formda

69 yaşındaki teknik adam, atağın gelişimine göre ters kanatta olan ismin sürekli ceza sahasına girmesi talimatı verdi. Ayrıca bu ikilinin kanatlardan getireceği topları, son haftaların formda ismi Fernandao bitirecek. Turuncu-Beyazlılar’ın savunmada hava toplarında yaşadığı zaaftan faydalanmak isteyen Advocaat’ın, bu konuda Sambacı’dan beklentisi büyük. Tecrübeli çalıştırıcı, son 7 maçında 11 kez fileleri havalandıran Fernandao’nun Lens ve Karavaev’le iyi bir uyum yakalayacağına inanıyor.


Fenerbahçe'nin ara transfer karnesi


Haberin Devamı
YORUM YAZ