MENÜ

Fenerbahçe'de golcü harekâtı

Bas Dost, Janssen ve Morelos... Forvet hattına iki takviye birden gerçekleştirmeyi planlayan yönetim, temasları hızlandırdı. Fenerbahçe’de hedef; bu hafta en az bir golcünün transferini resmen açıklamak.

Fenerbahçe'de golcü harekâtı

Fernandao’nun satılmasının ardından sezona tek santforla başlayan Fenerbahçe’de, golcü adayları belli. Uzun listede ön plana çıkan 3 isim var...

Gözler artık FIFA’da

Bunlardan ilki Bas Dost. Cocu’nun çok istediği Hollandalı yıldız, Sporting Lizbon ile FIFA’lık oldu. Bonservisini bedelsiz almaya çalışan Bas Dost’la kıran kırana pazarlıklar sürüyor. Sarı-Lacivertliler, 4 yıllık sözleşme üzerinden görüşme yapıyor. Gündemdeki ikinci isim Vincent Janssen... Bu transferde özellikle oyuncunun kendisi çok istekli. Geçen sezon taraftarları bir hayli heyecanlandırması rağmen geçirdiği şanssız sakatlık nedeniyle ligin büyük bölümünde forma giyemeyen genç yıldız, Tottenham’dan 1 sene daha kiralanacak.

Morelos teklifi yapıldı

İngiliz ekibi 6 milyon Euro kiralama bedeli talep ederken, Fenerbahçe Yönetimi bu rakamı yarı yarıya düşürmeye çalışıyor. Transferi için ciddi anlamda uğraş verilen diğer oyuncu da Alfredo Morelos. Comolli, 22 yaşındaki Kolombiyalı’yı geleceğe yatırım olarak görüyor. Glasgow Rangers formasıyla geride bıraktığımız yıl toplam 43 karşılaşmaya çıkan Morales, 18 gol, 8 asistlik performans gösterdi. Fenerbahçe, satın alma opsiyonlu kiralama formülü ile İskoç kulübünün kapısını çaldı. Hücum hattına iki takviye yapacak olan Kanarya, bu hafta birini açıklamak istiyor.

Yusuf Dursun

Ali Koç'a yoğun ilgi

Haberin Devamı
YORUM YAZ