MENÜ

Fenerbahçe'de forma satışları rekora gidiyor!

Fenerbahçe Kulübü bu sezon forma satışında rekor kırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler 500 bin forma satışı rakamını geçerek kendi rekorunu kırmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'de forma satışları rekora gidiyor!

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç’un, “İmkanı olanlar, imkanı olmayanlara forma alsın” çağrısı ardından sarı-lacivertliler Fenerium mağazalarına adeta hücum etmişti. Kulüp tarihindeki satış rekoru bilindiği gibi 100. yılda kırıldı. Brezilyalı teknik direktör Zico döneminde Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen tarihi başarıların da etkisiyle formalar kapış kapış gitmişti. Sarı-lacivertli kulüpte bu tarihten sonra forma satışında 500 bin rakamına yaklaşılamadı.

Bu arada 2018-2019 sezonuna ait formaların önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacağı aktarıldı. Sarı-lacivertli taraftarların yeni formalara da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Comolli kararını verdi! Volkan Demirel'de son dakika...

10 milyon ciro

Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinden sonra yaklaşık iki hafta içinde Fenerium mağazalarında 10 milyon liranın üzerinde satış cirosu elde edildi.

En büyük ilgiyi Başkan Koç’un isminin yazılı olduğu 37 numaralı formalar gördü. Sarı-lacivertli yetkililer, diğer resmi ürünleri de yoğun şekilde satın alan sarı-lacivertli taraftarların ilgisinden çok memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: Skorer

İşte Cocu'nun Valbuena kararı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ