MENÜ

Fenerbahçe'de borç da çok davalar da!

Fenerbahçe'de kulübün borcunun 611 milyon Euro olduğu öne sürülüyor. Son olarak kulübün davalık olduğu futbolcular açıklandı. Ali Koç, 24 Temmuz’da mali tabloyla ilgili merak edilenleri açıklayacak.

Fenerbahçe'de borç da çok davalar da!

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli, Ali Koç’un 24 Temmuz’da kulüp televizyonuna çıkarak kulübün ekonomik yapısıyla ilgili açıklama yapacağını söylemişti.

Seçim döneminde eski başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin borcunun 400 milyon Euro olduğunu söyledi. Ali Koç, görevi devraldıktan sonra ilk işi, kulübün ekonomik tablolarını detaylı bir şekilde incelemek oldu. Bu çalışmalar devam ederken, Fenerbahçe’nin gerçek borcunun 611 milyon Euro olduğu iddiası ortaya atıldı.

Önceki akşam ise KAP’a, kulübün davalık olduğu futbolcu, kulüp ve menacerler açıklandı. Örneğin Emenike’nin ilk kulübü olan Red Tigers, 494 bin 644 Euro’luk yetiştirme bedelini tahsil etmek için Sarı- Lacivertliler’i FIFA’ya şikayet etti.

Gözler Ali Koç’ta

Liverpool ise 2015-16’da kiraladığı Markoviç’in transferi nedeniyle 367 bin Euro, yine bu transferde yapılması kararlarştırılan hazırlık maçının oynanmaması nedeniyle de 1 milyon Euro + faiz ve masrafları talep ederek dava açtığı ortaya çıktı.

Başkan Ali Koç’un 24 Temmuz’da bu davaların detaylarıyla ilgili bilgi verip, kulübün borcu başta olmak üzere mali konulardaki tüm gerçekleri açıklayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ