MENÜ

Fenerbahçe Carlos Eduardo transferini bitirmek üzere

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımında forma giyen ve sözleşmesi bu sezon sona erecek olan 30 yaşındaki Carlos Eduardo transferini bitirmek üzere. Kulübünün yeni sözleşme teklifini reddeden Brezilyalı 10 numaranın yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe Carlos Eduardo transferini bitirmek üzere

Fenerbahçe son dakika transfer haberi. Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerden biri olan Carlos Eduardo'da geri sayım başladı. Kulübü Al Hilal ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı 10 numaranın Fenerbahçe'ye yakın olduğu iddia edildi. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Arap ekibinin teknik direktörü Razvan Lucescu, yönetimden 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin uzatılmasını isterken, Sambacı'nın bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bu transferde Al Ahly ile yarıştığı kaydedilirken, yıldız oyuncunun İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Bu sezon forma giydiği 25 resmi maçta 14 kez rakip fileleri havalandıran yıldız futbolcu, bir de asist yaptı. Kaiyerinde Fluminense, Gremio, Estoril, Porto ve Nice gibi takımlarda da oynayan 30 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

YORUM YAZ