MENÜ

Fenerbahçe - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını Boluspor ile deplasmanda oynamış ve 2-0 kazanmıştı. Sarı-Lacivertliler, yeni sezon öncesi ikinci sınavına Bursaspor karşısında çıkacak. Bolu mücadelesinde süre almayan Max Kruse ve Vedat Muriç, Bursa maçında ilk 11'de başladı. Takıma sonradan katılan Garry Rodrigues ise yedeklerde yer alıyor. Peki, Fenerbahçe - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz Pazartesi Can Bartu Tesisleri'nde başlayan Fenerbahçe, çalışmalarına 3 Temmuz'dan itibaren Topuk Yaylası’nda devam ediyor. Hazırlık maçlarına Boluspor'la başlayan Sarı Lacivertli ekip, ikinci maçında 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile karşılaşacak. Bolu mücadelesinde süre almayan Max Kruse ve Vedat Muriç, Bursa maçında ilk 11'de başladı. Takıma sonradan katılan Garry Rodrigues ise yedeklerde yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak. 18.30’da başlayacak olan müsabaka FB TV’den ve Fenerbahçe’nin Youtube kanalından yayınlanacak. Mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi anbean Fanatik.com.tr'de olacak.

Ersun Yanal, drone ile takip etmişti

Topuk Yaylası'ndaki idmanları drone ile takip eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Boluspor maçını da aynı şekilde takip etti. Tecrübeli teknik adam, oyunculara giydirdiği 'GPS Oyuncu İzleme Sistemi' ile performans analizlerini çıkararak gerekli takviyeleri yapıyor.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı planlaması şu şekilde:

22 Temmuz Pazartesi: Fenerbahçe - Wolfsburg

25 Temmuz Perşembe: Fenerbahçe - Hertha Berlin

30 Temmuz Salı: Fenerbahçe - Bayern Münih

31 Temmuz Çarşamba: Fenerbahçe - Tottenham/Real Madrid

Haberin Devamı

7 Ağustos Çarşamba: Fenerbahçe - Cagliari

11 Ağustos Pazar: Fenerbahçe - (Rakip ilerleyen tarihlerde açıklanacak)

YORUM YAZ