MENÜ

Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel'i transfer etti

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Sarı-Lacivertliler'in ikinci bombası geleceğe yatırım oldu. Kanarya İngiltere'nin QPR takımından Bright Osayi-Samuel ile anlaşıldığını açıkladı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu önümüzdeki sezon Fenerbahçe kadrosuna katılacak, mukavelesi 4 yıllık olacak.

Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel'i transfer etti

Sarı-Lacivertliler sadece sezonun ikinci yarısı için değil gelecek yılı da düşünerek transferde adım attı. Fenerbahçe'nin dün gece duyurduğu ikinci transfer Bright Osayi-Samuel oldu. Kulübün resmi Twetter hesabından, 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile önümüzdeki sezondan geçerli olmak üzere anlaşıldığı kaydedildi. Kulübün açıklamasında, Nijerya asıllı İngiliz oyuncununtransfer detaylarının önümüzdeki günlerde duyurulacağı bildirildi.

Haberin Devamı

8 kulüp istedi Fener'i seçti

Premire Lig'in bir altı olan Championship'te forma giyen Osayi-Samuel bu yıl QPR'da 21 maçta forma giydi, 3 gol 3 sasitle oynadı. 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olması nedeniyle bonservis ödenmeyeceği için tam 8 farklı kulübün Osayi-Samuel'e tranfser teklifinde bulunduğu kaydedildi. Ancak İngiliz oyuncunun Fenerbahçe'yi tercih ettiği öğrenildi.

'10 milyon Euro olurdu'

Sky Sports'taki Osayi-Samuel ile ilgili yapılan değerlendirmede genç ismin sözleşmesinin bitmesinin onu isteyen kulüpler için avantaj olduğu kaydedildi. Aksi kontratında 3 ya da 4 seni gibi süre olması durumunda 23 yaşındaki oyuncunun değerinin 8-10 milyon Euro olacağı kaydedildi.

YORUM YAZ