MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi! Derbilerde gol atan oyuncular şimdi ne yapıyor?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Süper Lig’in 10. haftası, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine ev sahipliği yapacak. Dev derbi bugün saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdüğüyle başlayacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki ezeli rekabetin son 5 sezonluk kısmını ele aldığımızda bu maçlarda gol atan kimi oyuncular sürpriz takım değişikliğine imza atarken kimisiyse futbolu bıraktı. Son 5 sezonda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbilerinde gol atan oyuncuları ve bu oyuncuların şimdi nerede olduklarını neler yaptıklarını sizlere paylaşıyoruz…

Haftanın kritik mücadelesi Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için futbolseverler heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Bugün 19.00’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin son 5 sezonluk tarihini incelediğimizde kimi futbolcular farklı takımlarda forma giyerken kimisi de futbolu bırakma kararı aldı.

Haberin Devamı

Ele aldığımız aralıkta hem Beşiktaş’ta hem Fenerbahçe’de görev alan Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi isimler bulunurken kariyerinde sürpriz değişikliklere imza atan futbolcular da listede yerini aldı.

2015/16 sezonundan 2019/20 sezonuna kadar oynanan tüm Fenerbahçe - Beşiktaş derbilerinde gol atan oyuncuların şimdi hangi takımda olduklarını ve hangi isimlerin futbolu bıraktığını sizler için derledik.

(Veriler, Transfermarkt'tan alınmıştır.)

Hazırlayan: Seçil Menteş

YORUM YAZ