MENÜ

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası Vitor Pereira: Başkan Ali Koç bu tepkiyi hak etmiyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli taraftarların maç sonrası yönetimi ve Başkan Ali Koç'u istifa etmesiyle ilgili konuşan Portekizli teknik adam, ''Başkanımız bu tepkileri hak etmiyor. Çünkü gerçekten bu kulüp için her şeyini veriyor. Takımı, hocayı, futbolcuları sürekli destekliyor.'' ifadelerini kullandı. Pereira, kendisi hakkında çıkan başka takımlarla ilgili görüşmeleri iddiası ile ilgili sorulan soruya ise ''Spekülasyonlar yapılabilir ama ben umursamıyorum. Burada olmaktan dolayı gururluyum ve konuşulanları umursamıyorum“ şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası Vitor Pereira: Başkan Ali Koç bu tepkiyi hak etmiyor!

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 28 puanla 5. sırada haftayı kapatan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, karşılaşmanın ardından 90 dakikayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

'Takımım camiamızın hak ettiği şekilde savaştı'

Takımının başkan, taraftar ve camianın hak ettiği şekilde savaştığını belirten Pereira, ''Bugün, takımım her şeyi yaptı. Ama futbol maalesef böyle. Aynı oyuncuyu iki kez boş bırakıp gol yedik. Takımım bugün; başkanımızın, taraftarımızın, camiamızın hak ettiği şekilde savaştı. Maalesef istediğimiz sonuç mümkün olmadı.'' dedi.

'Başkanımız bu tepkileri hak etmiyor'

Ülker Stadı'nı tıklım tıklım dolduran Fenerbahçeli taraftarların maç sonrası yönetimi ve Başkan Ali Koç'u istifa etmesiyle ilgili de konuşan Portekizli teknik adam, ''Taraftarların tepkilerini normal karşılıyorum. Bizim gibi takımın kazanmasını istiyorlardı. Bu tepkiyi doğal karşılıyorum. Ama başkanımız bu tepkileri hak etmiyor. Çünkü gerçekten bu kulüp için her şeyini veriyor. Takımı, hocayı, futbolcuları sürekli destekliyor. Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Birlik olmamız lazım. Bölünürsek hiçbir şey kazanamayız. Bu şekilde savaşmaya devam etmemiz gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Spekülasyonlar yapılabilir ama ben umursamıyorum

Yayıncı kuruluşa konuşmasının ardından Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pereira, kendisi hakkında çıkan başka takımlarla ilgili görüşmeleri iddiası ile ilgili sorulan soruya, “Gerçekten birlik olmuş bir takım gördüm, taraftarı, hocası ve başkanı için. Taraftarın odağının etkilendiğini düşünmüyorum. Spekülasyonlar yapılabilir ama ben umursamıyorum. Burada olmaktan dolayı gururluyum ve konuşulanları umursamıyorum“ şeklinde yanıt verdi.

Olabilecek en iyi 11’i sahaya sürdüklerini belirten tecrübeli teknik direktör, şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan öncede belirttiğim gibi Mert Hakan gerçekten çok sevdiğim bir oyuncu. Ruhuyla oynuyor ama o bir sakatlıktan geldi. Yeni döndükten sonraki zamanlarda fiziksel durum aynı seviyede olmuyor. Fizik seviyesi en iyi seviyede değil. Bugün oyuna girdiğinde takımına yardım etmek için en iyisini yaptı. İrfan cezalıydı ve bu periyotun ilk günlerinde antrenman yapamadı bileğindeki problemden dolayı. Onun yerine oynayan Rossi çok iyi bir performans sergilemişti.''

Haberin Devamı

'Gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum'

''Bugün oynayan herkes çok çalıştı. Benim için oyunun sonucunun bu şekilde değerlendirilmesine saygı duyarım. Gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum. Mert ve İrfan takıma yardım ettiler. Sosa konusunda biz ilk 11’e karar verirken antrenmanlarda günlük olarak oyuncuları görme fırsatı oluyor ve olabilecek en iyi 11’i sahaya sürüyoruz. Bize göre maça çıkabilecek en iyi 11 buydu. Kazanmış olsaydık 'a, b ve c oyuncusu oynasaydı' yorumu olmazdı. Biz de tercih yaparken en iyisini yapmaya çalışıyoruz.''

YORUM YAZ