MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi son durum... Derbide tüm gözler o isimde olacak!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi son dakika gelişmelerini aktarıyoruz... Süper Lig’in 10. haftasında yarın saat 19.00’da başlayacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için artık geri sayım başladı. Zirve yarışını doğrudan etkileyecek kritik 90 dakika öncesi öncesi her iki takımda yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik. İşte Fenerbahçe ve Beşiktaş cephesinde yaşananlar...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi yarın saat 19.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak. Dev derbide Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak, yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem olarak ise Turgut Doman görev alacak.

Haberin Devamı

Dev derbi öncesi sürdürülen hazırlıklarda Beşiktaşlı Ljajic, dünkü çalışmaya da katılmadı. Sırp yıldız, 3 maç sonra ilk kez Başakşehir karışısında 18 dakika süre almıştı.

Demokratik Kongolu oyuncu Fabrice N’Sakala’nın da takıma katılmasıyla derbi öncesinde eli daha da güçlenen Beşiktaş, dev derbiye moralli bir şekilde hazırlanıyor.

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olarak uzun bir aranın ardından geri dönen Gökhan Gönül, eski takımı karşısında oynamak istediğini belirtmişti..Sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül takımla birlikte çalışmalara başlarken; Tolga Ciğerci, Harun Tekin, Mbwana Samatta ve Nazım Sangare'nin tedavilerine devam edildi. Gökhan Gönül'ün dev derbide ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılarda Vida, karantina sürecini tamamlasa da sağlığına kavuşamadı. Karantina sürecini bitirip çalışmalara katılan Ajdin Hasic’in dün yapılan testte de pozitif çıktığı Beşiktaş tarafından açıklandı. Kara Kartal'da kart cezaları sebebiyle Ersin ve Dorukhan da Fenerbahçe'ye karşı süre alamayacak.

(Görüntüler, Beşiktaş ve Fenerbahçe YouTube kanalından alınmıştır.)

YORUM YAZ