MENÜ

MAÇ ÖZETİ / Fenerbahçe1-1 Benfica

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında Fenerbahçe kendi sahasında Benfica ile karşı karşıya geldi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Fenerbahçe Benfica maçı geniş özeti ve golleri izle...

Fenerbahçe, evinde Benfica'yı konuk etti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında Portekiz ekibiyle 1-1 berabere kalarak Devlet Ligi'ne veda etti. Benfica bir üst tura çıkarken temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. İşte Fenerbahçe-Benfica maçının özeti...

Haberin Devamı

TRİBÜNLER DOLDU

Fenerbahçeli taraftarlar kritik maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Ülker Stadı'nda tribünlerin tamamına yakını dolarken, karşılaşmayı 45 binin üzerinde sarı-lacivertli taraftar takip etti. Benfica'yı destekleyen 20'ye yakın taraftar da deplasman tribünündeki yerlerini aldı.

Milli atlet Ramil Guliyev'e Benfica maçı öncesinde plaket takdim edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede altın madalya kazanan Ramil Guliyev'e karşılaşma öncesinde plaket verdi. Milli atlet daha sonra Türk bayrağı ile stadyumda taraftarları selamladı ve teşekkür etti.

Maç öncesi koreografi

Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi koreografi şov yaptı.

Seremoni sırasında Okul Açık Tribünü'nde yapılan koreografi şovda taraftalar ellerindeki kartonları kaldırarak "Believe (İnanın)" yazısını oluşturdu. Bu yazının altında ise "Our Light Will Shine On The Darkness (Işığımız karanlığın üzerinde parlayacak)" pankartı açıldı.

Haberin Devamı

Ayrıca Maraton Tribünü'nde de büyük bir Türk bayrağı yer aldı.

YORUM YAZ