MENÜ

Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 12. hafta maçında Alba Berlin’i konuk ediyor. Euroleague'de toparlanma sürecine giren ve son iki maçının kazanan Fenerbahçe Alba Berlin'i yenerek seriyi sürdürmek istiyor. Sakatlık nedeniyle oynayıp oynayamayacakları maç saatinde netlik kazanacak isimlerden Nikola Kalinic, Leo Westermann ve Nando De Colo maç kadrosuna alındılar. Peki, Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague'de son iki maçını kazanarak yükselişe geçen Fenerbahçe Beko 12. hafta maçında Alba Berlin ile sahasında karşı karşıya gelecek. Obradovic'in öğrencileri yakaladığı seriyi Alman ekibi karşısında sürdürmek istiyor. Sarı-Lacivertli takımda sakatlığı devam eden Jan Vesely bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Durumlarına maç gününde karar verilecek Fenerbahçe Beko'nun yıldızları Nikola Kalinic, Leo Westermann ve Nando De Colo maç kadrosuna alındılar.

İşte Fenerbahçe'nin maç kadrosu: Bobby Dixon, Kostas Sloukas, Leo Westermann, Melih Mahmutoğlu, Nando De Colo, Tarık Biberovic, Luigi Datome, Nikola Kalinic, Derrick Williams, Joffrey Lauvergne, Ahmet Düverioğlu, Vladimir Stimac

Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam saat 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber'den şifresiz yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

İLK ÇEYREK FENERBAHÇE KAZANIR'A MUHTEŞEM ORAN! TIKLA HEMEN OYNA!

Karşılaşmayı Milivoje Jovcic (Sırbistan), Saso Petek (Slovenya), Amit Balak (İsrail) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko'da son durum...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’deki son maçında 28 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Khimki Moskova’yı ağırladı. Temsilcimiz, rakibini ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 89-76 yendi. Fenerbahçe Beko’da Gigi Datome 20, Kostas Sloukas ve Melih Mahmutoğlu ise 19’ar sayı buldu. Obradovic’in öğrencileri, 11 hafta sonunda 4 galibiyet elde etmiş durumda.

Haberin Devamı

Vesely oynamayacak!

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Jan Vesely, bu mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Leo Westermann ve Nando De Colo takımla idmanlara başlamış durumda. 24 Kasım tarihinde oynanan Darüşşafaka Tekfen maçında burnu kırılan Nikola Kalinic, geçirdiği başarılı operasyon sonrası kendisi için hazırlanan özel maskeyle takım idmanlarına başladı. Westermann, De Colo ve Kalinic’in son durumlarına maç gününde karar verilecek.

Alba Berlin'de son durum!

Alba Berlin, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 11 maçta dört galibiyet elde etti. Temsilcimiz, son dört maçının üçünü kazanırken, bu süreçte Panathinaikos (d), Kızılyıldız ve Zalgiris Kaunas’ı mağlup etmeyi başardı.

Son EuroLeague karşılaşmasına 28 Kasım Perşembe günü Mercedes-Benz Arena’da çıkan ve Zalgiris’i ağırlayan Alba Berlin, rakibini 69-62 ile geçti. Alba’da Niels Giffey 13, Martin Hermannsson 11, Marcus Eriksson ve Landry Nnoko ise 10’ar sayı üretti.

YORUM YAZ