MENÜ

Fenerbahçe antrenmanında Falette sürprizi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Trabzonspor ile oynanan kupa mücadelesinde sakatlanan Simon Falette de antrenmanda yer aldı.

Fenerbahçe antrenmanında Falette sürprizi

Ligde 6 haftadır kazanamayan Fenerbahçe’de Konya deplasmanı öncesi eksiklerin fazlalığı can sıkıyor. Özellikle Serdar Aziz’in cezalı olması, Simon Falette’in de sakatlığı yüzünden savunmanın göbeğinde orta saha oyuncuları Jailson ile Gustavo’nun oynaması bekleniyordu. Ancak dün akşam yapılan idmana Falette’in katılması bir nebze de olsa yüzleri güldürdü.

Haberin Devamı

3 Mart’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Trabzon deplasmanında 6. dakikada Sosa ile girdiği mücadelede sakatlanan Gineli oyuncu ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Konya’da forma giyebilir

Kulüpten yapılan açıklamada, Falette’nin yumuşak dokusunda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtılma tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedilmişti.

Tedavi sürecinin en az 3 hafta olacağı öngörülen 28 yaşındaki stoper beklenenden çok önce takıma döndü. Bir hafta içinde takıma katılan Falette, dün akşam yapılan çalışmada yer aldı, çift kale maçta görev yaptı. Cumartesi günü oynanacak Konya maçında büyük bir aksilik olmazsa Falette’in forma giyebileceği belirtildi.

YORUM YAZ