MENÜ

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe, Atromitos zaferinin ardından ligde Antalya'yı konuk edecek. Sezona 2'de 2 yaparak başlayan konuk ekibe karşı Sarı-Lacivertliler, iyi futbol ve farklı bir skorla galibiyeti hedefliyor.

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu sezon Türkiye’de ve Avrupa Ligi’nde kupalar hedefleyen Fenerbahçe, bu akşam Süper Lig’de sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Hafta içinde Avrupa Ligi Play-Off rövanşında Atromitos’u 3-0 mağlup ederek gruplara kalan Sarı-Lacivertliler, tekrar lige döndü.

Sezona ESkişehir galibiyetiyle başlayan ancak Çaykur Rize deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu’ndaki mücadelede güzel futbol ve farklı bir skorla sahadan ayrılıp, hem milli araya moralli girmek hem de taraftarlarına 3 puanı armağan etmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın ekibinde bu maç öncesi kırmızı kart cezalısı Caner Erkin’in yanı sıra sakatlar Bruno Alves ile Gökhan Gönül de forma giyemeyecek.

3 isim oynamayacak

Caner’in boşluğunu Hasan Ali, Alves’in yokluğunu Ba ve Gökhan’ın bulunduğu sağ beki de Şener Özbayraklı dolduracak. Konuk Antalyaspor da, formda başladığı sezona, bir de Fenerbahçe zaferi eklemek istiyor. Samuel Eto’o önderliğindeki Kırmızı-Beyazlılar, ligde önce Başakşenir’i, ardından da Gençlerbirliği’ne mağlup etti. Zevkli geçmesi beklenen karşılaşma 21.15’te başlayacak ve mücadeleyi de Bülent Yıldırım yönetecek.

Eto’o çok formda

Sezona harika başlayan Antalyaspor’un, bu akşamki en önemli kozu dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o olacak. Kamerunlu futbolcu, sezona harika bir başlangıç yaparken, yakaladığı başarılı formunu Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor. 34 yaşındaki Eto’o, Antalya formasıyla ligde çıktığı ilk maçta Başakşehir ağlarını iki kez havalandırmıştı.

Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanlığını da yapan yıldız forvet, bu mücadelenin 3-2 kazanılmasında başrolü oynamıştı. Daha sonra Antalya, sahasında Gençlerbirliği’ni 3-1 yendi, O da 1 gol attı. İki mücadelede de 90 dakika sahada kalan kaptan Eto’o, Sarı-Lacivertliler önünde de golünü atmak istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, Antalya’nın yıldızına da özel önlem alacağı bildirildi.

Bülent Yıldırım’la kazanıyor

Sarı-Lacivertliler’in, Antalyaspor’la oynayacağı karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Fenerbahçe, tecrübeli hakemin düdük çaldığı bundan önceki 39 lig maçından 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi ile ayrıldı. Yıldırım, Kanarya lehine 4, rakiplerine de 3 penaltı verdi. Yönettiği Antalya maçlarında ise Kırmızı-Beyazlılar, 15 mücadelede 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Antalya ve rakipleri bu maçlarda 2’şer kez penaltı atmaya hak kazandılar.

Fener 12 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de tam 12 maçtır kaybetmiyor. Bu akşam sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Sarı-Lacivertliler, geçen sezondan yakaladığı bu başarılığı grafiği, 13 maça çıkarmayı hedefliyor. Kanarya, en son teknik direktör İsmail Kartal’ın hocalık koltuğunda oturduğu geçen sezonun 24. haftasında, Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olmuştu. Ardından ise Fenerbahçe, bu sezon çıktığı iki maç da dahil olmak üzere 12 karşılaşmada 8 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Yusuf Dursun

Muhtemel 11'ler;

FENERBAHÇE:
Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Nani, Mehmet Topal, De Souza, Diego, Van Persie, Fernandao
ANTALYASPOR: Fornezzi, Lokman, Celustka, Ömer, Kvesic, Emre, Zeki, Kadir, Lazarevic, Emrah, Eto’o
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.15

Haberin Devamı
YORUM YAZ