MENÜ

Fenerbahçe, Ali Koç ile bir ilki yaşayabilir!

Fenerbahçe haberi... 2018 yılında efsane başkanlar arasına giren Aziz Yıldırım'a rekor fark atarak başkan seçilen Ali Koç'un başkanlıktaki ilk dört yılı beklenen gibi geçmedi. Fenerbahçe, sportif başarısızlıkların yanı sıra birçok alanda elde ettiği seri ve başarılıları da son dönemde kaybetti. Bu sezon da şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, sezon sonunda tatsız bir mirasın daha sahibi olabilir.

Fenerbahçe'ye 2018 yılının haziran ayında büyük umutlarla başkan seçilen Ali Koç'un başkanlıktaki ilk dört yılı beklenen gibi geçmedi. Önceki yıllarda elde edilen birçok seri ve başarı Ali Koç yönetiminde kaybedildi. Örneğin; Galatasaray 20 yıl aranın ardından Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başardı. 2018 yılının aralık ayında Fenerbahçe tarihinde ilk kez ligin ilk yarısını düşme hattında tamamladı.

Haberin Devamı

Birçok takıma yıllardır Kadıköy'ü kabusa çeviren Sarı-lacivertliler, evinde kayıpları oynadı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç sezon sonunda farklı bir alanda daha tatsız bir mirasın daha sahibi olacak gibi görünüyor.

Öyle ki; Geldiği ilk sezon Galatasaray'ın, sonraki sezonlar Başakşehir ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunu gören Ali Koç, Trabzonspor'un şampiyon olması durumunda dört farklı takımın şampiyonluğunu gören ilk başkan olacak.

Fanatik.com.tr / Gizem Ekici

YORUM YAZ