MENÜ

Fenerbahçe - Aleksandar Kolarov transferi: Doğru fiyat stratejisi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Zanka’nın 3, Aleksandar Kolarov’un 2 milyon Euro olan bonservisleri aşağı çekilmeye çalışılıyor. Morgan Schneiderlin içinse satın alma opsiyonlu bedelsiz kiralama tekilfine yanıt bekleniyor.

Fenerbahçe - Aleksandar Kolarov transferi: Doğru fiyat stratejisi

Fenerbahçe'de sessiz bekleyiş sürüyor. Sarılacivertliler elde kalan 8 milyon Euro'luk bonservis bütçesiyle Kolarov, Zanka, Schneiderlin'in yanı sıra bir stoper ve bir hücum oyuncusu takviyesi yapmayı planlıyor. Bu nedenle fiyatların düşmesini bekleyen yönetim, bu üç oyuncunun transferinde de acele etmeden doğru fiyatı yakalamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

1. KOLAROV: Roma, bonservis beklentisini 2 milyon Euro'ya kadar düşürdü. Ancak yönetim 8 milyon Euro'luk bütçe nedeniyle fiyatı daha aşağı çekmeyi planlıyor. Transferin bu hafta içerisinde resmiyete kavuşacağı gelen bilgiler arasında.

2. ZANKA: Bu transferi bonservissiz tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, Huddersfield kulübünün 3 milyon Euro'luk beklentisi nedeniyle temkinli davranıyor. Premier Lig'de transferin bitmesine 2 gün kaldı, sonrasında hareketlilik bekleniyor.

3. SCHNEIDERLIN: Everton'a, kadroda düşünülmeyen Fransız orta saha için "Bedelsiz kiralayalım, satın alma opsiyonu koyalım" teklifi yapıldı. Everton, satış ihtimaline karşın bir süre daha bekleme kararı aldı. Ancak oyuncunun başka talibi yok.

Haberin Devamı

Aleksandar Kolarov, Roma ile hazırlık sürecini sürdürüyor. Sırp futbolcu kulübüyle iki hazırlık maçında forma giydi. Birine ilk 11 başlarken diğerine ikinci yarı dahil oldu. Bir asist yaptı.

(Sabah)

YORUM YAZ