MENÜ

Fenerbahçe 6 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de 23. haftadan itibaren oldukça başarılı bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe 6 maçtır yenilmiyor

Bu haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, bu maçın ardından çıktığı 5 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken, bir maçta da hükmen galip geldi.

Haberin Devamı

Ligin 24. haftasında Antalyaspor’u 1-0 yenip, 25. haftada Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 26. haftada Gaziantepspor’u 1-0, 27. haftada Galatasaray’ı 1-0, 28. haftada Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivetliler 29. haftada ligden düşen Ankaraspor ile karşılaşacağı için hükmen 3-0’lık galibiyetle maç yapmadan 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe 30. haftayı da Beşiktaş karşısında 1-0’lık galibiyetle tamamladı.

VOLKAN PENALTIYI KURTARDI, SARI KARTI GÖRDÜ
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş’ın 66. dakikada Bobo ile kullandığı penaltı atışını kurtarırken, ardından hakeme yönelik hareketi nedeniyle sarı kart gördü. Penaltı atışını kurtaran sarı-lacivertli kaleci büyük bir sevinç yaşarken, ceza alanında hakemin önüne doğru giderek, hakeme doğru konuşunca sarı kart aldı.

Haberin Devamı

BILICA VE VEDERSON CEZALI
Fenerbahçe’in Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Ligde bundan önce en son 20. haftadaki Diyarbakırspor mücadelesinde kart gören, 9 maç sonra bu akşam derbi mücadelesinde bu sezonki 4. sarı kartını alan sarı-lacivertli futbolcu, 31. haftadaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü. Gökçek Vederson da kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

YORUM YAZ