MENÜ

Fener sahaya indi!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Metro Enerji Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Fener sahaya indi!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ile Stat ve Sportif Tesisler, Spor Şubelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş da sezon açılışında sarı-lacivertlileri yalnız bırakmadı. Başkan Ali Koç ve yöneticiler takıma yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletti.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, 2019 FIBA Dünya Şampiyonası eleme maçlarında milli takımlarının formasını giyecek olan Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Nicolo Melli, Luigi Datome, Jan Vesely ve Nikola Kalinic yer almadı. Sezonun ilk antrenmanına yeni transferler Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne ile Barış Hersek, Sinan Güler, Ali Muhammed, Ahmet Düverioğlu, Egehan Arna, Marko Guduric ve Efe Ergi Tırpancı'nın yanı sıra genç basketbolcuların Yordan Minchev ve Tarık Biberovic katıldı. Milli takımlarda yer alan sporcuların yerine Alen Omic, Nikola Dragovic, Yesukan Onar, Gökhan Şirin ve Djordie Drenovac gibi isimler de idmanda yer aldı.

Haberin Devamı

Milli takım kampında olmasına rağmen antrenman programının uygunluğundan dolayı sezon açılışında takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu, sezon ile ilgili görüşlerini kulüp kanalıyla paylaştı.

YORUM YAZ