MENÜ

Fener in Polat out!

Kocaman ve öğrencilerinin Avrupa Ligi sınavı, Polat ile adamlarının macerasından fazla ilgi gördü. Marsilya maçıyla aynı anda başlaması gereken Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin saati bile değiştirildi ancak perşembe günü, reytingin rengi Sarı-Lacivert'ti

Fener in Polat out!

Star TV’de geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan Fenerbahçe-Marsilya karşılaşması, dizilerin saltanatını yıktı... Avrupa Ligi maçının izlenme oranı, ekranların fenomeni haline gelen dizilere fark attı. Tüm kişilerde 11.44 reyting elde eden maç, AB grubunda ise 13.43 reyting oranına ulaştı. Aykut Kocaman ve öğrencilerinin Avrupa Ligi sınavı, Polat Alemdar ve adamlarının maceralarından çok daha fazla ilgi gördü. Maçın oynandığı gece ATV’de yayınlanan televizyonun kült dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu, 10.56 reyting elde ederek, Fenerbahçe-Marsilya maçının reytingine en yakın program olup, ikinci sırada kaldı. Kötü Yol dizisi 5, Suskunlar ise 9. sırayı aldı.

Kocaman’ın fendi, Polat’ı yendi

Öte yandan, bu maç yıllardır ‘kendi gününde ve kendi saatinde’ sloganıyla yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine bir ilki yaşattı. ATV yetkilileri, reyting kaybı yaşamamak için Fenerbahçe-Marsilya maçıyla aynı anda 20.00’de başlaması gereken dizinin saatini, günlük yayın akışını değiştirerek 21.15’e aldı. Ancak buna rağmen perşembe gününün reyting rekortmeni yine Fenerbahçe’ydi.

İlker Yağmur

1 Fenerbahçe-Marsilya maçı STAR TV
2 Kurtlar Vadisi Pusu ATV
3 Kurtlar Vadisi Pusu (Özet) ATV
4 Kanal D Haber KANAL D
5 Kötü Yol KANAL D
6 Fox Ana Haber FOX TV
7 ATV Ana Haber ATV
8 Tatlı Sert ATV
9 Suskunlar SHOW TV
10 Deniz Yıldızı FOX TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ