MENÜ

Fener için Brezilya'dan Henrique iddiası

Brezilya basını, Palmerias'ın geçen sezon 16 golle en golcü ismi olan Henrique'nin Fenerbahçe yolunda olduğunu yazdı.

Fener için Brezilya'dan Henrique iddiası



Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe için ara transfer döneminde birçok forvet ismi yazılmaya devam ediyor. Son iddia ise Brezilya'dan... Globe Esporte'nin iddiasına göre, Brezilya takımlarından Mirassol ve Palmerias'ın yüzde 50'sine sahip olduğu ve Palmerias'ta oynayan forvet Henrique (tam adı: José Henrique da Silva Dourado) Türkiye yolunda...

Takımının geçen sezon 16 golle en golcü futbolcusu olan 25 yaşındaki Henrique'nin futbol yaşantısını Avrupa'da sürdürmek istediği ve ilk durak olarak da Fenerbahçe'ye geleceği belirtildi. Oyuncunun menajeri Henry Kaufman Meer yaptığı açıklamada "Biz kulübümüzden 4 senelik anlaşma talep ettik. Henüz bir gelişme yok. Arap yarımadasından da teklifler var ancak biz Avrupa'yı istiyoruz. Türkiye de hedeflerimizde. Önceliğimiz bonservisin alınması değil. Transfer gerçekleşirse kiralık olarak bitecek." dedi.

Haberde ayrıca Palmerias'ın, oyuncunun diğer yüzde 50'sini satın alması için Mirassol'e 6 milyon dolar ödemesi gerektiği, bunun ise şu an için mümkün olmadığı belirtildi. Henrique geçen sezon 16 golle takımının en çok gol atan oyuncusu olurken, gol krallığı yarışında da ikinci sırada yer almıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ