MENÜ

Fener hücum oynayacak

Fenerbahçe yeni sezonda hücum ağırlıklı bir oyun anlayışı tercih edecek.

Fener hücum oynayacak

Son yıllardaki kontrollü futbolu biraz daha hareketlendirmek ve öne çıkarmak isteyen Teknik direktör Aykut Kocaman yenilenen kadronun daha ofansif olduğunu belirterek sistemi 4-3-3 olarak değiştirmeyi düşünüyor. Ana tabloda 4-1-3-2 sistemi olacak ama maç içerisinde skor ve rakibe göre bu sistem yerini 3'lü forvete bırakacak...

İdeal 11'de defansı Gökhan, Serdar, Yobo ve Ziegler'den oluşturacak Kocaman orta sahada ise Mehmet-Emre-Cristian üçlüsüne güveniyor. Forvet hattında ise Dia, Alex ve Bienvenu olacak.

4-3-3 sisteminde 4'lü savunmanın önünde Cristian-Emre ve Mehmet Topuz olacak ama Emre ve Mehmet Topuz biraz daha önde olup, oyunu iki yönlü oynamaya devam edecek. Alex'in organizatörlüğünde Dia ve Bienvenue ise vurucu tim olarak görev yapacak. Kanatları ise Gökhan ve Ziegler kullanacak.

4-1-3-2 sisteminde ise 4'lü savunmanın önünde Cristian tek kalacak. Orta alanda Emre biraz önde ve göbekte, Mehmet sağda, Dia solda görev yapacak. İlerde rekorları alt üst eden Alex ve yeni transfer Bienvenu yer alacak.

4-3-3'e göre F. Bahçe
VOLKAN (Mert)
GÖKHAN (Orhan) SERDAR (Bekir)-YOBO (Bilica)-ZİEGLER (Caner)
MEHMET(Sezer)-CRISTIAN (Selçuk)-EMRE (Uğur)
DIA (Özer)-ALEX-BIENVENU (Semih-Stoch)

4-1-3-2'ye göre F. Bahçe

VOLKAN (Mert)
GÖKHAN (Orhan) SERDAR (Bekir)-YOBO (Bilica)-ZİEGLER (Caner)
CRISTIAN (Selçuk)
MEHMET (Özer)-EMRE (Sezer)-DIA (Stoch-Uğur)
ALEX-BIENVENU (Semih)

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ