MENÜ

Fener'de psikolojik önlem

Son aylarda ülkemizde yaşanan terör saldırıları, özellikle yabancı oyuncuları fazlasıyla tedirgin etti. Pereira, yönetimle görüşüp takıma psikolojik destek verilmesini isteyecek.

Fener'de psikolojik önlem

Türkiye son aylarda peş peşe yaşanan bombalı terör saldırılarıyla sarsıldı. Yaşanan bu olaylar, Fenerbahçe’de özellikle yabancı futbolcuları bir hayli tedirgin etti. Özellikle Galatasaray’ın yıldızı Umut Bulut’un babasının Ankara’daki hain saldırıda hayatını kaybetmesi, endişeleri iyice artırdı.

Vitor Pereira, bunun üstesinden gelmek için oyuncuların ve gerekirse ailelerinin psikolojik destek alması için harekete geçecek. Yönetim de buna sıcak bakıyor. Pereira ve yöneticiler önümüzdeki günlerde bir görüşme yaparak bu konuda izlenecek yol haritasını belirleyecek.

Takım kaptanları Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal da arkadaşlarını sakinleştirmek için devreye girecek. Fenerbahçe Yönetimi, takım içerisinde endişe ortamı oluşmaması ve oyuncuların kendilerini güvende hissetmeleri için de ellerinden gelen her şeyi yapacak.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ