MENÜ

Fellaini: Saçımdan dolayı bana kart gösteriyortar

İngiliz ekibi Everton'un Belçikalı oyuncusu Marouane Fellaini, hakemlerin, saçından dolayı kendisine fazla kart gösterdiğini belirtti.

Fellaini: Saçımdan dolayı bana kart gösteriyortar

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın saç stiliyle dünya çapında tanınan Belçikalı oyuncusu Marouane Fellaini, hakemlerin kendisine saçından dolayı farklı davrandığını belirtti. İngiliz Gazetesi The Sun'a açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon 25 maçta 8 kez kart görürken, aralık ayında Stoke City maçında Ryan Shawcross'a kafa attığı gerekçesiyle de 3 maç ceza almıştı.

Everton'daki ilk sezonunda 12 kart gördüğünü belirten Belçikalı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan bir delegasyonun kulübü o zamanlar ziyaret ettiğini ve bazı kartların ağır olduğunu kabul ettiklerini belirtti ve "Benim saçlarım çok uzaktan bile farkedilebilir, defans oyuncularına sürekli sorun çıkartıyorum, boyum uzun ve kolay çalım atabiliyorum. Bu yüzden hakemler bana ayrı bir gözle bakıyor." dedi.

Saç şeklinin sokakta da kendisine sorun yarattığını belirten başarılı oyuncu, "Sokakta dolaşırken, gece çıktığımda insanlar beni hemen tanıyor. Bir kere bir Everton taraftarı beni durdurdu ve sırtındaki dövmeleri gösterdi. Bir keresinde de bir Liverpool taraftarı kalabalık bir yerde benim saçımı çekti" dedi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı

YORUM YAZ