MENÜ

Felipe Sanchez Mateos: Dördüncü golde kaleci dışardaydı, beşinci golde faul var

Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe'ye 5-2’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarda bulundu. Felipe Sanchez Mateos, "Dördüncü golde kaleci bir metre kadar dışardaydı, bununla ilgili kontrol olmadı, maç koptu. Beşinci golde faul var." dedi.

Felipe Sanchez Mateos: Dördüncü golde kaleci dışardaydı, beşinci golde faul var

Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe'ye 5-2’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Felipe Sanchez Mateos'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe kaliteli bir rakip. İlk yarı çok iyi savundular. İkinci yarı başladı, ikinci golü yedik. Beraberlik için hamleler yaptık ve bunu başardık. Sonrasında ya risk alarak kazanacaktık ya da beraberliği koruyacaktık. Biz her zaman kazanmak isteriz, bunun için devam ettik. Biz yine de oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Dördüncü golde kaleci bir metre kadar dışardaydı, bununla ilgili kontrol olmadı, maç koptu. Beşinci golde faul var."

"Yediğimiz golü nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum"

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos,maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise şu açıklamaları yaptı:

"Elbette bazen futbolda performans ve sonuç birbirinden bağımsız değerlendirilmeli ve biz de bugün onu yapıyoruz. Her ne kadar bu maçın sonucu lehimize olmasa da performans aslında bizim istediğimiz gibi diyebiliriz. İlk yarıda elbette 1-0 geriye düştük. Yediğimiz golü nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum ama bizim için şanssızlık diyelim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Klasik galibiyeti istediğimiz futbolumuzla oyuna devam etmeye çalıştık"

""Fenerbahçe ilk yarıda savunmayı gayet önde tuttu. Bloklar arasında top almamıza izin vermedi. Topu alsak bile savunma oyuncuları dönmemize izin vermedi. Bu şekilde tehlikeli olamadık ilk yarıda. İkinci ayrının hemen başında golü yedik ve 2-0 geriye düştük. Oyuncularımız güzel bir reaksiyonla 2-2’ye getirdiler oyunu bu dakikadan sonra elbette bir risk almamız ya da maçı 2-2’de tutmamız lazımdı. Bizim klasik galibiyeti istediğimiz futbolumuzla oyuna devam etmeye çalıştık. Skoru beraberlikte tutmak istemedik ama kaleciden atılan uzun top sonucu gole mal oldu. Tabi bu golden sonra elbette bir reaksiyon gösterip gol bulmak istedik ancak bu zor oldu. Çünkü dördüncü golü yedik. Bu golü yediğimizde, dikkatimizi çeken şey kalecinin bir metre kadar topa dışarıda vurması oldu. Burada yan taraftan söylememize rağmen herhangi bir kontrol gerçekleşmedi. Beşinci golde de yine öyle Camara’nın bir pozisyonu var ve biz kulübeden çok net bir şekilde faul olduğunu gördük fakat hakemlerimiz burada da devam ettiler. 2-2’den sonra bir galibiyeti getirme adına değişiklikler yaptık fakat olmadı."

Haberin Devamı

YORUM YAZ