MENÜ

Felipe Melo'dan flaş Lucas Lima açıklaması!

Galatsaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Lucas Lima'nın, Palmeiras'a transfer olması halinde yıldız oyuncuya sahip çıkacaklarını açıkladı.

Felipe Melo'dan flaş Lucas Lima açıklaması!

Santos'la olan sözleşmesi 31 Aralık itibariyla sona erecek Lucas Lima, takımıyla yeni kontrat imzalamayacağını duyurmuştu.

Brezilya basınında yer alan haberlerde, Avrupa'dan astronomik bir teklif almaması halinde, 28 yaşındaki futbolcunun Santos'un ezeli rakibi Palmeiras'la sözleşme imzalayacağı belirtimişti.

Santos taraftarının öfke kustuğu Lucas Lima'ya, tanıdık bir isim sahip çıktı.

Galatasaray'da 4 yıl forma giyen ve şu anda Palmeiras 'ta kariyerini sürdüren Felipe Melo, Lucas Lima'nın kendilerine transfer olması halinde yapacakları tek şeyin yıldız futbolcuya sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Brezilya basınına konuşan Melo, ''Geçmiş geçmişte kalır. Profesyonel futbolcuların yapması gereken şeylerden biri de bu. Kendi menfaati konusunda kararlar almak. Lucas Lima da Palmeiras'ı tercih ederse, onu kucaklarız. Çok kaliteli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bize çok katkı sağlayacaktır'' diye konuştu.

4 sezondur Santos forması giyen Lucas Lima, 2017 sezonunda 43 maçta Siyah-Beyazlı formayı giyerken 3 gol 5 asistlik katkısıyla, beklentilerin altında bir performans sergilemişti.
Ya Fenerbahçe ya Palmeiras


Haberin Devamı
YORUM YAZ