MENÜ

Fejsa Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, 5 sezondur Benfica’da forma giyen Ljubomir Fejsa ile kesin anlaşma sağladı. Portekiz kulübü ile de bonservis konusunda ihtilaf tamamen ortadan kalkmış durumda... Fejsa Sırbistan’ın 10 Haziran’daki Litvanya ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelecek. Fejsa’nın gelmesiyle Topal ya da Jailson’dan birinin satışı söz konusu....

Fejsa Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe transferde ilk bombasını patlatmanın eşiğine geldi. Portekiz basını, Benfica formasını giyen Ljubomir Fejsa'nın kesin olarak Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı. Gazeteler, Sarı- Lacivertli kulübün de aynı zamanda Benfica ile bonservis konusunda el sıkıştığını ve ihtilafın ortadan kalktığını manşetlerine taşıdı.

Haberin Devamı

BAŞKANLAR ÖNCEDEN GÖRÜŞMÜŞTÜ

Başkan Ali Koç'un Lizbon'a giderek Benfica Başkanı Vieira ile bizzat görüştüğü ve ikna ettiği de Portekiz basınında yer alıyor. Fejsa da Başkan Vieira'ya ayrılmak istediğini söyleyince işler iyice kolaylaştı.

4 MİLYONA İŞLEM TAMAM...

Fenerbahçe yönetiminin Benfica ile 4 milyon Euro civarında bir rakama anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Fejsa'nın ayrılmayı net bir şekilde istemesi kozların Fenerbahçe'nin eline geçmesini sağladı.

Haberin Devamı

ŞU ANDA MİLLİ TAKIM KAMPINDA

30 yaşındaki futbolcu F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imzalayacak. An itibariyle Sırbistan Milli Takım kampında bulunan Fejsa'nın 10 Haziran'daki Litvanya maçının ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (Takvim)

YORUM YAZ