MENÜ

Feghouli'ye kulüp aranıyor

Terim’in artık 1 dakika bile şans tanımadığı ve yıllık 3 milyon 850 bin Euro’luk garanti ücretiyle cep yakan Feghouli’nin satılması için çalışmalar yapılıyor. Yönetim, birkaç kulüple birden görüşme halinde.

Feghouli'ye kulüp aranıyor

Teknik patron Fatih Terim’in gözünden düşen Feghouli, transferin kapanmasına kısa süre kala Galatasaray’la yol ayrımına geldi. Geçtiğimiz sezon başında 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında West Ham United’dan transfer edilen Cezayirli yıldız, 3 milyon 850 bin Euro’luk garanti ücretiyle şu sıralarda Galatasaray’ın en fazla para kazanan ismi konumunda. Ancak Feghouli’nin yıldızı bir türlü Terim’le barışmadı. Özellikle sezon öncesindeki bir hazırlık maçında, rakip beki kovalamadığı için kendisine kızan hocasına el kol hareketleri yapan Feghouli, bu tepkisinin ardından neredeyse forma yüzü göremiyor.

Haberin Devamı

3 ülkeden talibi var

Galatasaray Yönetimi, İtalya, İspanya ve Fransa’dan birkaç kulübün ilgilendiği Feghouli’yi satarak, hem maaş maliyetinden kurtulmak hem de bonservis geliri elde etmek istiyor. Bu bonservis de, bundan sonra yapılacak transferlerde, özellikle de Finansal Fair Play konusunda yönetimin işini kolaylaştıracak. Ancak bu kulüplerin, Galatasaray’ın ödediği rakamlara çıkmasının mümkün olmadığı ifade ediliyor.

YORUM YAZ