MENÜ

Feghouli ve Maicon galibiyeti Fatih Terim'e armağan etti

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Feghouli ve Brezilyalı stoper Maicon, 3-0'lık Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Feghouli ve Maicon galibiyeti Fatih Terim'e armağan etti

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Feghouli ve Maicon alınan galibiyeti taraftara ve Fatih Terim'e armağan etti.

Haberin Devamı

Feghouli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Bu maç benim için çok önemliydi çünkü hocamın bir kez daha bana güvenmesini istediğimi göstermek istedim. Pozisyonum çok önemli değil, sağ olur sol olur fark etmez. Hocamın tekrar bana güvenmesi için ekstra performans gösterdim."

"Galibiyeti taraftarımıza, hocamıza, bizimle beraber olmayan tüm arkadaşlarımıza armağan ediyorum. Önemli olan kazanmaktı, o yüzden çok mutluyum."

Maicon'un açıklamaları şu şekilde:

"Tanrıya çok şükürler olsun ki çok önemli ve güzel bir üç puan kazandık. Bu maçı başta hocamız İmparator'a, yardımcısı Hasan Hoca'ya, İstanbul'da kalan gelemeyen sakat-cezalı arkadaşlarımıza, buraya kadar gelen taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum."

Haberin Devamı

"Çok eksiğimiz, sakatımız, cezalımız var ama ne olursa olsun Galatasaray güçlü bir takım mesajını verdiğimiz için çok mutluyum."

YORUM YAZ