MENÜ

Feghouli için seferberlik

Böbrek sancısı nedeniyle üreter taşı ameliyatı olan Sofiane Feghouli için seferberlik ilan edildi. Ağrıları bulunan Cezayirli’nin, Konyaspor maçında oynayabilmesi için tüm imkânlar zorlanıyor.

Feghouli için seferberlik

İtalya’da Fiorentina ile oynanan maçın ardından Galatasaray’ın yıldızı Sofiane Feghouli, uçakta böbrek sancısı şikayetinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

Bu olayın ardından ise 29 yaşındaki yıldız futbolcu üreter taşı çıkarılması ameliyatı olmuştu. Gerçekleştirilen operasyonun ardından ise Cezayirli halen ağrılarının devam ettiğini açıkladı. İlk hafta oynanan Denizlispor mücadelesinde forma giymeyen Feghouli’nin, pazar günü gerçekleşecek Konyaspor maçına yetiştirilmesi için tüm imkânlar seferber edildi. Jimmy yetersiz kalmıştı Jimmy Durmaz’ın bu bölgede ilk haftada gösterdiği performans teknik direktör Fatih Terim’i memnun etmemişti.

Bu doğrultuda tecrübeli çalıştırıcının Feghouli’yi, Konyaspor maçında hazır olarak görmek istediği bildirildi. Şimdi ise Sarı-Kırmızılılar’ın sağlık ekibi, 29 yaşındaki futbolcunun Konyaspor karşısında sahada olması için tüm imkânları sonuna kadar zorluyor.

Haberin Devamı

Ödülü kaptı

Cezayirli futbolcu 2018-2019 sezonunun en iyi oyuncusu seçildi. Geçen sezon şampiyonluğun mimarlarından biri olan Feghouli, “transfermarkt.com.tr” sitesinin üyeleri tarafından sezonun en iyi oyuncusu unvanına layık görüldü. Sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımlayan Feghouli, “Bu çok büyük bir onur. Bu sezon daha da iyisini yapmayı ve tüm kupaları kazanmayı umuyorum” dedi.

YORUM YAZ