MENÜ

FC Barcelona resmi futbol okulu İstanbul'da 4. sezonuna hazırlanıyor

Futbolda altyapı denilince ilk akla gelen kulüplerden olan FC Barcelona'nın resmi futbol okulu FCBEscola İstanbul Beko, Türkiye'deki 4. sezonuna hazırlanıyor.

FC Barcelona resmi futbol okulu İstanbul'da 4. sezonuna hazırlanıyor

24 farklı ülkede 28 okul ile 4.000'in üzerinde sporcuya futbol felsefesini ve değerlerini aşılayan FCBEscola yapısı, markasını ve felsefesini dünyanın dört bir yanına yaymış durumda. Bugüne dek 2.500'den fazla sporcuya değen FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okulu, İspanyol direktörler, alanında uzman lisanslı Türk antrenörler ve 700'ün üzerinde sporcusu ile İstanbul'da Maslak ve Maltepe'de bulunan TFF onaylı tesislerinde eğitim hayatını sürdürüyor.

2011-2013 yılları arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilen FCBEscola Futbol Kampları projesinin beklenenin üzerinde ilgi görmesi üzerine 2014 yılında bu kez 'okul' olarak eğitim hayatına başlayan FCBEscola İstanbul Beko'da, FC Barcelona'nın oyun felsefesi ve değerlerinin doğrudan İspanyol direktörler aracılığıyla genç sporculara aktarıldığı bir eğitim sistemi bulunuyor. 6-14 yaş arası kız ve erkek çocukların, FC Barcelona'nın alçakgönüllülük, saygı, gayret, takımdaşlık ve tutku değerleri ile FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okulu'nda hem iyi bir futbolcu hem de iyi birer insan olarak yetişmeleri hedefleniyor. FCBEscola İstanbul Beko'nun diğer futbol okullarından farkı, sezon boyunca tüm antrenmanların Barcelona'da bulunan FCBEscola merkezinde tasarlanıp dünya genelindeki okullarda uygulatılması. FCBEscola İstanbul Beko'da minikler antrenmanda kendileriyle birlikte tesislerde hazır bulunan tercümanları, profesyonel sağlık ekibi ve antrenman sonrası yapılan geribildirim dersleri ile profesyonel birer futbolcu gibi hissederek öğreniyorlar.

SEÇME VE SEVİYE BELİRLEME ANTRENMANLARI İÇİN SON GÜNLER

Senenin belirli dönemlerinde İspanyol direktörlerin gözetiminde gerçekleştirilen Seçme ve Seviye Belirleme Antrenmanlarından geçer not alan sporcular, okula kayıt yaptırmaya hak kazanıyor. Ana gruplara kayıt olmak için yeterli seviyede görülemeyen sporcular içinse Teknik Gelişim Sınıfları mevcut. Bu sporcular zaman içerisinde gösterdikleri performans ile ana gruplara dahil olabiliyor.

2017/18 sezonuna yönelik hazırlıklar kapsamında, 10 Haziran Cumartesi günü Maslak ve Maltepe tesislerinde ücretsiz Seçme ve Seviye Belirleme Antrenmanları düzenlenecek. U6, U8, U10, U12 ve U14 olmak üzere 5 ana yaş grubuna açık olan bu seviye belirleme antrenmanına 2004-2012 doğumlu tüm kız ve erkek sporcular katılabiliyor.

FCBESCOLA YAZ KAMPLARI

FCBEscola İstanbul Beko, futbol okulunun sezonu tamamlamasının ardından Temmuz ayında Maltepe üniversitesi Marmara Eğitim Köyü içindeki TFF lisanslı tesislerinde yaz kampı düzenleyecek. 9-14 ve 16-21 Temmuz tarihleri arasında 1'er hafta olarak düzenlenecek kamplara 2003-2010 doğumlu sporcular katılabilecek. İspanyol direktörler ve TFF lisanslı Türk antrenörler eşliğinde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenmanın yanı sıra FC Barcelona hakkında teorik dersler, yüzme, mini golf, vb sosyal aktivitelerle minik sporcuları zengin bir kamp programı bekliyor. Kamplara katılım için FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okullarına başvurabiliyor ya da 0212 217 42 44 numaralı çağrı merkezinden ön kayıt oluşturulabiliyor.

İstanbul, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ