MENÜ

"F.Bahçe puan kaybedecek"

Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak, "Fenerbahçe'nin bu hafta puan kaybetmesini hem istiyorum, hem bekliyorum. Çünkü biz şampiyonluğu hak ettik. inşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız" dedi.

"F.Bahçe puan kaybedecek"

Ligin 25. haftasındaki Kasımpaşa maçında ön çapraz bağlarından sakatlanan ve ABD’de ameliyat olduktan sonra tedavi sürecinin ardından Trabzon’a dönen Onur, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Onur, sakatlığının kendisi için talihsiz bir olay olduğunu ifade ederek, "Bana sakatlığımda sağladıkları olanaklar için yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Dünyanın 1 numaralı cerrahına ameliyat oldum. Türk doktorlarına da güvenim sonsuz, ama böyle bir karar aldık. Taraftarlar beni yalnız bırakmadılar, destek oldular. Oynadığım dönemde desteklerini biliyordum, ama böyle bir olayda desteklerini daha da artırdılar. Onlara da teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Ameliyatının çok başarılı geçtiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu anlatan Onur, "İyileşme sürecim gerçekten hızlı. Geldikten sonra burada da sağlık ekibi beni kontrol etti. Onlar da muhteşem bir şekilde bu dönemin geçtiğini söylediler. Çalışma programına uyuyorum ve en kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Sezona başlar mıyım, birşey diyemem. Herşey mükemmel giderse olabilir" ifadelerini kullandı.

"TAKIM KAZANDIKÇA AĞRILARIM HAFİFLEDİ"

Onur, ABD’de ilk 1-2 maçı kaçırdığını, ancak ondan sonraki maçları takip ettiğini kaydederek, şöyle devam etti:
"Televizyondan maç izlemek çok farklı bir duygu. Sürekli takımın içindeydim, ondan sonra televizyondan izlemek benim için inanılmaz birşey. Şu da bir gerçek, takımım kazandığı zaman orada bütün ağrılarımı, sızılarını unutuyordum ve inanılmaz derecede mutlu oluyordum. Tolga ağabeyime teşekkür ederim, inanılmaz performans gösteriyor. ABD’den ona destek olmaya çalıştım. O da bana oynarken çok destek oluyordu. Son 2 maçta desteklerim Tolga ağabeyim ve takımımla birlikte olacak. İnşallah ligi iyi şekilde bitireceğiz."

"TRABZONSPOR, ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"

Tolga, Trabzonspor’un şampiyonluğu çok hak ettiğini söyleyerek, "Futbolcular, teknik heyet, yönetim hep birlikte bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta futbol bu. Son 2 maçımız var. Önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanmamız gerekiyor. Daha sonra da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu olmayacak birşey değil. Rakibimiz puan kaybedebilir, ümitliyiz. Fenerbahçe’nin bu hafta puan kaybetmesini hem istiyorum, hem bekliyorum. Çünkü biz şampiyonluğu hak ettik. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız" diye konuştu.

"NURİ YETENEKLİ BİR OYUNCU"

Onur, Real Madrid’e transfer olan milli oyuncu Nuri Şahin ile milli takımlarda U-16 kategorisinden bu yana birlikte oynadıklarını belirterek, "Çok iyi, beyefendi bir oyuncu. Yetenekleri belli. İnşallah Türk futbolu ve kendisi için hayırlı olur. Avrupa’daki futbolcular bazı şeylerin bilincindeler. Çalışma ortamları, yeme-içme, gezme konularında o kadar profesyoneller ki bunu ABD’ye gidince anladım. Orada çok sistemli bir düzen işliyor. Onların başarısının artmasının en büyük nedeni de budur diye düşünüyorum" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ