MENÜ

Fb - Maccabi şifresiz mi? Maccabi FOX - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Derbi maçta Galatasaray'a farkıl mağlup olan Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Maccabi Fox ile kozlarını paylaşacak. Bu sezon henüz deplasmanda maç kazanamayan temsilcimiz rakibini yenerek kötü gidişini durdurmak istiyor. Peki, Maccabi FOX - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Fb - Maccabi şifresiz mi? Maccabi FOX - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 5. hafta maçında deplasmanda İsrail’in Maccabi FOX ekibi ile karşı karşıya gelecek. Derbi maçta Galatasaray'a farklı mağlup olan ve bu sezon Euroleague'de istediği ritmi bulamayan Fenerbahçe kötü gidişini Maccabi FOX karşısında bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

Maccabi FOX - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Tel Aviv’deki Menora Mivtachim Arena’da oynanacak karşılaşma, TSİ 22.05’te başlayacak. beIN SPORTS HABER'den şifresiz yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Avrupa Ligi’nde sezona kötü başlayan Fenerbahçe Beko, geride kalan 4 haftada bir galibiyet elde ederken, 3 kez mağlup oldu. Deplasmanda oynadığı Real Madrid, Kızılyıldız mts ve AX Armani Exchange Milan maçlarını kaybeden sarı-lacivertli takım, tek galibiyetini İstanbul’da Baskonia karşısında elde etti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE DEPLASMANDA HARİKA ORAN! HEMEN TIKLA...

Maccabi FOX ise ligde çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Avrupa’da 514. randevu

Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarındaki 514. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında bugüne dek oynadığı 513 karşılaşmada 296 galibiyet elde ederken, 217 yenilgi yaşadı.

Avrupa Ligi’nde ise 311 maça çıkan Fenerbahçe, 185 galibiyet alırken, 126 kez mağlup oldu.

YORUM YAZ