MENÜ

Fazıl Özdemir: Atalay Babacan Galatasaray'ın geleceği

U17 Milli Takımı'nın 10 numarası Galatasaraylı Atalay Babacan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentilerini menajeri Fazıl Özdemir yalanladı. Fanatik'e konuşan Özdemir "Atalay ve diğer 5 futbolcu Galatasaray'ın geleceği turnuva sonrası profesyonel olacaklar" dedi...

Fazıl Özdemir: Atalay Babacan Galatasaray'ın geleceği

U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale kalarak U17 Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanan Milli Takımımızın 10 numarası Atalay Babacan takımın en dikkat çeken isimlerinden.

2013 Yılında Fatih Terim döneminde yapılanmaya giden Galatasaray alt yapısına Denizlispor'dan transfer edilen 16 yaşındaki yıldız adayının ismi Fenerbahçe ile anılmaya başlanmıştı.

Atalay'ın prosfesyonel sözleşmesi olmadığı için Fenerbahçe Alt Yapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner'in futbolcunun ailesiyle görüştüğü ve iki kat para teklif ettiği öne sürülmüştü.

Fenerbahçe iddiaları yalan...

Atalay Babacan'ın resmi futbolcu temsilciliğini yapan Fazıl Özdemir tüm iddiaları yalanlandı. Fanatik'e konuşan Özdemir "Atalay'ın 18 yaşını doldurmadan başka takıma transfer olması zaten mümkün değil. Ayrıca Fenerbahçe'nin Atalay'ın ailesiyle görüştüğü ve anlaşmaya vardığı haberleri yalan. Turnuva sonrasında Galatasaray, Atalay ve diğer futbolcularla profesyonel sözleşme imzalayacak. Atalay ve diğer futbolcular büyük emek verilerek buralara geldi. Onlar Galatasaray'ın geleceği" dedi.

Avrupa kulüpleri takipte...

U17 Avrupa Şampiyanası'nı Hırvatistan'da takip eden Fazıl Özdemir Avrupa'nın çok önemli kulüplerinin milli futbolcuları yakından takip ettiğini de söyledi.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr


Atalay Babacan kimdir?


Gururumuz Türkiye U17 takımı... Geleceğin yıldızları...


"Keşke Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olsa"

Haberin Devamı
YORUM YAZ