MENÜ

Fatihli Fenerbahçeliler iftarda buluştu

Fenerbahçeliler, Kongre Üyesi Av. Serdar Tokdemir'in Fatih'te verdiği 1.200 kişilik sokak iftarında bir araya geldi. Fatihli Fenerbahçelilerin ev sahipliğinde düzenlenen iftara sanat, siyaset ve spor camiasından birçok önemli isim katıldı.

Fenerbahçeliler, Kongre Üyesi Av. Serdar Tokdemir'in Fatih'te verdiği 1.200 kişilik sokak iftarında bir araya geldi. Fatihli Fenerbahçeliler'in ev sahipliğinde düzenlenen iftara sanat, siyaset ve spor camiasından birçok önemli isim katıldı.

Haberin Devamı

Mübarek Ramazan ayının sevgi, dostluk ve birlik-beraberlik ikliminin ruhuna yakışır şekilde düzenlenen iftar sofrasında, Galatasaray ve Beşiktaş camialarının tribün liderleri de yer aldılar.

İftar sonrası yaptığı konuşmasına sofraya katılan tüm herkese teşekkür ederek başlayan Fenerbahçe Kongre Üyesi Av. Serdar Tokdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçemizin 100. yılında nasıl ki meşalelerimiz yakıp, 81 vilayete bayraklarımızı asıp nasıl şampiyon Fenerbahçe diye haykırdıysak, önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılında da şampiyon olarak yeniden yeri-göğü sarı-lacivert yapacağız. Hepinize soframızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fatihli Fenerbahçeliler iftarda buluştu

YORUM YAZ