MENÜ

Fatih Terim'in oyun lideri Emre Akbaba

Fatih Terim, kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Belhanda'nın yokluğunda saha içi liderliğini Emre Akbaba'ya verecek. Terim, milli ara sonrası 25 yaşındaki yıldızı Kasımpaşa maçına özel olarak hazırlayacak.

Fatih Terim'in oyun lideri Emre Akbaba

Trabzonspor mağlubiyetiyle milli araya giren Galatasaray, milli takımlara giden oyuncularından yoksun olarak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor…

Haberin Devamı

Bu sezon, 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar'da hedef Kasımpaşa karşılaşması ile birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalamak ve yeniden liderliğe yükselmek. Teknik direktör Fatih Terim kadroda bulunan her ismin fizik olarak tamamen hazır hale gelmesi için yoğun çaba harcıyor…

STOPERE DONK GEÇECEK

Son oynanan Trabzonspor maçında sergilenen performanstan memnun olmayan tecrübeli teknik adam, kadroda da mecburi revizyona gidecek. Özellikle savunmada yapılan hatalar nedeniyle defans kurgusunda değişiklik yapacak olan İmparator'un, İsviçre kampında zaman zaman stoperde oynayan Donk'u bu bölgeye çekeceği öğrenildi. Hollandalı oyuncunun partnerinin ise kim olacağı henüz belli değil. Ancak formaya en yakın isim milli yıldız Serdar Aziz.

Haberin Devamı

ÖZEL BİR GÖRÜŞME YAPACAK

Kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Younes Belhanda'nın yokluğunda ise orta sahada Badou Ndiaye-Fernando Reges ve Emre Akbaba üçlüsü forma giyecek. Teknik direktör Fatih Terim'in Faslı yıldızın yerine 10 numarada görev vereceği Emre Akbaba'yı Kasımpaşa maçına özel olarak hazırlayacağı belirtildi. Terim'in milli maçlar sonrasında 25 yaşındaki oyuncuyla birebir görüşme yapacağı ve "Saha içindeki liderim sen olacaksın"diyeceği öğrenildi.

EREN'DEN VAZGEÇMEYECEK

Teknik direktör Fatih Terim'in istenilen performansı gösteremeyen Eren Derdiyok'u kızağa çekeceği iddia edilmişti. Ancak tecrübeli teknik adamın şu an böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı. İmparator'un Lokomotiv Moskova maçını da düşünerek Eren'i Kasımpaşa karşısında ilk 11'de değerlendireceği öğrenildi. (Güneş)

YORUM YAZ