MENÜ

"Fatih Terim'in kilit kararları!"

Galatasaray Şampiyonlar Ligi ilk maçında sahasında konuk ettiği Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes ile ilgili "Martin Linnes bizim için çok önemli. Mariano da öyle. Ama şuna artık hazır olun. Salı-cuma, çarşamba-cumartesi maçlar oynayacağız. Ne kadar çok oyuncumu hazır tutarsam o kadar iyi olur. Artık isimlerden vazgeçsinler. Martin’i çabukluğu için oraya koydum." açıklamasını yapmıştı.

TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in Linnes tercihini değerlendiren Cem Dizdar, "Linnes tercihi ve Donk'un stoperliği bence maçın kilit kararlarından biridir" dedi.

Linnes ve Donk tercihlerinin maçın zevkli geçmesine neden olduğunu ifade eden Cem Dizdar, Fatih Terim'in Ozan Kabak hakkında yaptığı açıklamayı da yorumladı.

Cem Dizdar, "Karşılaşmanın 20 ile 45 dakikaları arasında Ozan oynamış olsaydı ve hata yapsaydı insanlar Ozan bırakır mıydı? Belhanda bırakmayan Eren bırakmayan insanlar Ozan bırakır mı?" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ