MENÜ

Fatih Terim'in gözdesi Kaan Ayhan!

Savunma hattını ocak ayında baştan oluşturan Fatih Terim, yaz mevsiminde dokunuşlarına devam edecek. Maicon, Semih Kaya, Ahmet Çalık yeni sezonda olmayacak. Listenin ilk sırasında Kaan Ayhan var…

Fatih Terim'in gözdesi Kaan Ayhan!

Şampiyon Galatasaray’da teknik ekip nefes almadan yeni sezonun planlamasına başladı. Geçtiğimiz günlerde eski Beşiktaşlı Ryan Babel ile el sıkışan sarı-kırmızılılar Sivassporlu Douglas’ın yanı sıra Şener Özbayraklı’yı da transfer döneminin açılmasıyla imza attırmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı takımda teknik heyetin en çok önem verdiği noktaların başında da merkez orta saha geliyor. Sezon ortasında Maicon, Serdar Aziz ve Ozan Kabak ile yolları ayırıp Luyindama ile Marcao’yu kadrosuna katan Galatasaray, revizyonu yaz mevsiminde de sürdürecek. Devre arasında Sparta Prag’dan kiralanan Semih Kaya kulübüne geri dönecek. An Nassr kulübüne Maicon’un önümüzdeki sezon dönmesi söz konusu değil.

Haberin Devamı

ALMANYA'DA GÖZDE

Takımda iki buçuk sezondur verim alınamayan Ahmet Çalık da satış listesine konulacak. Cimbom bu noktada en az iki yenş stoperi kadrosuna katacak. Galatasaray’ın birinci stoper adayı Almanya’nın Fortuna Düsseldorf Kulübü’nde top koşturan 24 yaşındaki Türk oyuncu Kaan Ayhan. 1,84’lük savunmacıyı millî takımdan çok iyi tanıyan teknik direktör Fatih Terim, Kaan’ı ilk sıraya yazdı. Bu sezon Bundesliga’da çok iyi bir süreç geçiren Kaan için 5 milyon avroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılılar Almanlarla temasa başladı. Fortuna Düsseldorf’ta 28 maçta forma giyip, 4 gol kaydeden, bir de asist yapan millî futbolcu piyasasını bir hayli yukarı çekti. Özellikle Kaan’ın pas yeteneğine güvenen Terim, geriden oyun kurma becerisinden dolayı da futbolcuyu takımda görmek istiyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Türkiye Gazetesi

YORUM YAZ