MENÜ

"Fatih Terim'e verilen cezada orantısızlık varmış gibi görülebilir ama..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke maçı öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle derbi sonrası ikinci kez PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK ikinci sevkin kararını açıkladı ve Terim'e maç daha men cezası verildi. Fatih Terim derbi sonrası 7 maçlık men cezası almış, Kayserispor maçıyla 1 maçlık cezasını çekmişti. Bunun sonucunda Terim, 9 maç daha yedek kulübüsinde yer almayacak. Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, PFDK tarafından Fatih Terim'e verilen cezayı değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke maçı öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle derbi sonrası ikinci kez PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK ikinci sevkin kararını açıkladı ve Terim'e maç daha men cezası verildi. Fatih Terim derbi sonrası 7 maçlık men cezası almış, Kayserispor maçıyla 1 maçlık cezasını çekmişti. Bunun sonucunda Terim, 9 maç daha yedek kulübesinde yer almayacak.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Fatih Terim'e verilen cezayı değerlendirdi.

Fatih Terim'in aldığı cezalarda indirim olmayacağını ifade eden Deniz Çoban, "Fatih Terim'in ceza aldığı eylemlerde alt sınırdan ceza aldı. Sadece bir ceza eyleminden alt sınırın bir maç üstünde ceza aldı. Bu nedenle cezalarda indirim olmayacaktır" dedi.

YORUM YAZ