MENÜ

Fatih Terim'e eleştiri: Bu durumda nasıl bir uyum beklenebilir?

Galatasaray - Tuzlaspor maçında genç ve yedek ağırlıklı bir kadro tercih eden Galatasaray'a gelen eleştirileri Fanatik TV'de değerlendiren gazetemiz editörü Yakup Çınar, ' Yedek oyuncular bir anda 11'e konuluyor ve maç kazanması bekleniyor bu çok saçma bir şey. 'dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda genç ve yedek ağırlıklı bir kadro tercih eden Galatasaray, evinde ağırladığı Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olarak pek çok eleştirinin odak noktası oldu. Gelen eleştirileri Fanatik TV'de değerlendiren gazetemiz editörü Yakup Çınar, 'Emin Bayram’ı izledik. 16 yaşında stoper. Luyindama’nın sakatlığında saha çıktı. İnanılmaz soğukkanlı bir oyuncu. Atalay Babacan var. Yunus Akgün var. Mesela sadece Türkiye Kupası maçında çıktılar, herkes inanılmaz eleştiriliyor. Bu oyuncular sezon başından beri bir dakika bile doğru düzgün süre alamamışlar. '' dedi.

Haberin Devamı

Tuzlaspor'un performansını değerlendiren Yakup Çınar, 'İkinci Lig takımı olsa bile sonuçta karşı takımdaki oyuncular ikincilikle mücadele ediyorlar. Ve hep beraber oynuyorlar. Şimdi yedek oyuncular bir anda 11’e konuyor ve maç kazanması bekleniyor bu çok zor bir şey. Sonuçta maç temposu diye bir şey var, uyum diye bir şey var. Şimdi Ahmet Çalık ile Emin Bayram hayatlarında ilk defa yan yana oynadılar. Yani ne kadar uyum bekleyebilirsin ki? O yüzden bir anda silmemeleri gerekiyor. ' dedi.

YORUM YAZ