MENÜ

Fatih Terim'den Volkan Demirel itirafı

2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçında Letonya ile berabere kalan A Milli Futbol Takımımızın Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası basın toplantısında Volkan Demirel ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Volkan Demirel itirafı

Letonya beraberliği sonrası basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunan Milli Takımlar Futbol direktörü Fatih Terim, kadroya alınmayan Volkan Demirel ile ilgili itirafta bulundu.

Oyuncu seçimi ile ilgili sorulan soruya basın toplasntısında cevap veren Fatih Terim, " Bütün oyuncular benim gözetimim altında. Volkan Demirel, 'Ne olur hocam, beni bir daha çağırma' dedi." diyerek itirafta bulundu.

Demirel yerine Babacan

Volkan Demirel
hatırlanacağı üzere Kazakistan ile oynanan maç öncesi taraftarla tartışıp stadı terk etmiş ve bir sonraki oynanan Hollanda ve Lüksemburg maçı kadrosunda Fatih Terim'in kararı ile kadroda yer almamıştı.

Önder Özen: Terim'in dokunulmazlığı var

Son olarak da tecrübeli teknik adam Letonya ve Hollanda maçlarının kadrosuna da Volkan Demirel'i almamış ve Türkiye'de tartışma konusu olmuştu.

Volkan Demirel yerine Milli Takım kalesini Volkan Babacan'a emanet eden Fatih Terim'in tercihi bir başka eleştiri noktası oldu. Başakşehir de başarılı bir perofromans çizmesine rağmen aynı görüntüyü Milli Takım'da gösteremeyen Volkan Babacan'ın performansı da gündem yaratan bir diğer konu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ