MENÜ

Fatih Terim'den son dakika Radamel Falcao açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, uzun süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve Alanyaspor maçıyla sahalara dönüş yapan Radamel Falcao hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den son dakika Radamel Falcao açıklaması

Galatasaray'da son dakika Radamel Falcao gelişmesi. Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, kritik karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Alanyaspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Terim, ''Çok önemli bir maç. Kendi sahamızda ya da başka yerde, Galatasaray'ın kazanması için elimizden geleni yapacağız. Alanyaspor iyi başladı, iyi götürüyor, iyi takım ama buradan 3 puan alırsak, sezon ortasına kadar iyi gideceğimizi düşünüyorum." dedi.

Uzun süren sakatlığının ardından sahalara geri dönüş yapan Falcao hakkında açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "Falcao ile dün idmanda bir konuşma yaptım, oynaması fizik olarak çok zor. Kesin oynayacağı şeklinde haberler çıktı ama gerçeği yansıtmıyor. Mecbur kalırsak, 15-20 dakika, maksimum 30 dakika oynayabilir. İleride daha fazla oynatma şansımız olabilir." diye konuştu.

YORUM YAZ