MENÜ

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi açıklaması: ''Neden olmasın?"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA'ya özel açıklamalarda bulundu. Terim, 'Benim bir hayalim var' deyip bir eksik parçadan bahsetmiştiniz. Şampiyonlar Ligi'ni mi kast etmiştiniz? sorusuna "Buna iki kelimelik bir cevap vereyim: Neden olmasın?" cevabını verdi.

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi açıklaması:  ''Neden olmasın?"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke maçı öncesinde UEFA’ya çok özel bir röportaj verdi. Sözlerine "Gönülden bağlı olduğum, ait hissettiğim, kendimi ve yaşadıklarımı tanımlayan ve en önemlisi unutulmazlarımın adresi Galatasaray. Söz konusu Galatasaray olduğunda mantık devre dışı kalıyor. Mantık devrede olsaydı yaşadıklarımın çoğu olmayabilirdi." diye başlayan Terim, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için sorulan soruya, ''Neden olmasın?'' cevabını verdi.

Haberin Devamı

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Şampiyonlar Ligi seviyesi, bambaşka bir seviye. Galatasaray, Türkiye futbol tarihinde Avrupa'daki konumlanması ve geçmiş başarıları ile ayrışan bir marka. O nedenle varlığını bu ligde sürdürmeye devam etmeli ve her sene üstüne koymalıdır. İsteğim de hep tek ve net: Daha evvelkilerin üzerine çıkmak, yenileri eklemek."

Haberin Devamı

''Kendilerine saygı duyuyoruz''

Schalke, güçlü ve köklü bir ekip. Her zaman fark yaratan oyuncuları oldu. Kendilerine saygı duyuyoruz. Umarım 2 maç da geçen seferki gibi centilmence ve çekişmeli geçer. Hem oradaki vatandaşlarımızla hem de Schalke'deki dostlarla bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz."

''İlk hedefimizi gruptan çıkmak olarak koyalım''

"Galatasaray, UEFA cezası nedeniyle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rakipleriyle eşit şartta rekabet etmeyecek. Bugünkü imkanlarımızla hazırlanacağız. Hedefleri teker teker değerlendirmek lazım. İlk hedefimizi gruptan çıkmak olarak koyalım, sonrasına bakarız."

''Galatasaray'ı koydukları yer...''

"Taraftarların hazırladıkları videoları, yaptıkları yorumları takip ediyorum. Hissettiklerini biliyorum, duygularını paylaşıyorum. Yaşamlarında Galatasaray'ı koydukları yer, benimkinden farklı değil."

Soru-cevap bölümünde Terim, ''Hikayeniz filme çekilmiş olsa, hangi aktör sizi oynasın isterdiniz?'' sorusuna Robert De Niro cevabını verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde atılan en güzel gol?

Terim: "Cristiano Ronaldo'nun çeyrek finalde Juventus'a attığı olağanüstü röveşata. Yakın tarihimizin en önemli gollerinden biri."

Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde oynayan oyunculardan bir tanesiyle aynı dönemde yan yana oynama şansınız olsa, kimi seçerdiniz?

Haberin Devamı

Terim: "Hiç fazla düşünmeden Messi."

Hikayeniz filme çekilmiş olsa, hangi aktör sizi oynasın isterdiniz?

Terim: "Robert De Niro derdim."

Fatih Terimden Şampiyonlar Ligi açıklaması:  Neden olmasın

'Benim bir hayalim var' deyip bir eksik parçadan bahsetmiştiniz. Şampiyonlar Ligi'ni mi kast etmiştiniz?

Terim: "Buna iki kelimelik bir cevap vereyim: Neden olmasın?"

YORUM YAZ