MENÜ

Fatih Terim'den maç günü tepkisi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam uzun bir yolculuktan gelen bazı oyuncularının 90 dakikayı çıkaramayacağını düşündüğü için kadroda değişiklik yaptığını belirtti. Terim ayrıca Avrupa'da maç yapan diğer takımlarla aynı gün sahaya çıkmalarının daha iyi olacağını da söyledi.

Fatih Terim'den maç günü tepkisi!

Fatih Terim'in Gaziantep FK maçı öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Haberin Devamı

Deplasmanlarda bir sıkıntı yaşıyoruz. İstatistikler bunu söylüyor. Enteresan olan şu ki, en az golü de biz yemişiz.''

Maalesef hücumda genel standartların altında kaldık. Bu da bizim tarzımız değil. Gerilere fazla bakmadan Galatasaray gibi oynayan günlere dönmek zorundayız.

Bir şeyi unuttumamız kolay değil. Herkes hayatında bedeller ödüyor. Biz de ödeyeceğiz tabii. Bazen travmalardan çıkışlar lehinize olur, biz de bunu yaşamak istiyoruz.

5 saat uçak yolculuğundan sonra buraya geliyorsak, bazı oyuncularımızın 90 dakikayı çıkaramayacağını düşündüğümüz için böyle bir seçim yaptık. 28 kişilik kadro var ise onlar da oynayacak. Haftada 1 oynamaya başlarsak istikrar daha çok sağlanır ama böyle olmasını istemeyiz. Avrupa'da maç yapan diğer takımlarla aynı gün oynasaydık daha iyi olurdu tabii ama önemli değil.

Haberin Devamı

YORUM YAZ