MENÜ

Fatih Terim'den krize çözüm!

Hücumda Onyekuru, Feghouli ve Rodrigues’ten oluşan forvetsiz üçlüyü kullanmayı düşünen Fatih Terim, takımı sahaya 4-6-0 düzeniyle dizecek İleri üçlü sürekli yer değiştirecek. Fernando, Emre ve Ndiaye’den oluşan orta alan rakibe önde baskı yaparak topa sahip olacak. Napoli geçen sezon bu taktikle büyük ses getirmişti.

Fatih Terim'den krize çözüm!

Büyük transfer hüsranı sonrası forvette çok büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya kalan Galatasaray'da Fatih Terim çözümü buldu... Tecrübeli hoca göreve geldiği Aralık ayından bu yana uyguladığı sistemi değiştiriyor. Terim'in artık santrforsuz bir düzene geçeceği ve 4-6-0 taktiğini uygulayacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

​DERDİYOK KULÜBEYE DÖNÜYOR

Eren'i kulübeye gönderip Onyekuru'yu hücumun merkezine çekmeyi düşünen İmparator, kanatlarda ise Rodrigues ve Feghouli'yi oynatacak. Orta üçlü ise Fernando, Emre ve Ndiaye'den oluşacak.

ÇOK HAREKETLİ OLACAKLAR

Bu üçlü rakibe sürekli ön alanda baskı yapıp, topa sahip olacak. Ayrıca ilerideki üçlü de oyunun belli bölümlerinde yer değitirecek ve çok hareketli oynayacak. Bekler de her zaman hücuma destek olacak.

​NAPOLİ MÜKEMMEL UYGULADI

Fatih Terim'in kafasındaki 4-6-0 sistemini geçen sezon Sarri yönetimindeki Napoli mükemmel bir şekilde uygulamıştı. Callejon, Mertens ve Insigne'den oluşan forvetsiz üçlü müthiş işler yapmıştı.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ