MENÜ

Fatih Terim'den hem Sofiane Feghouli hem de Cüneyt Çakır'a tepki

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçını değerlendirdi. Feghouli'nin kırmızı kartının kendilerini çok zor durumda bıraktığını belirten Terim, "Çok iyi oyandığımız bir maçta başka şeyler oldu. Ama Soso (Feghouli) kendisinden hiç beklenmeyen bir hareket yaptı. Atılması da doğru. Arkadan o hareketi yapan atılmaz mıydı? Bizde atılmaz. Yorum yapmayayım fazla..." diyerek hem kendi oyuncusuna hem de üstü kapalı Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi.

Fatih Terim'den hem Sofiane Feghouli hem de Cüneyt Çakır'a tepki

Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

65. dakika 10 kişi oynamak, hele ki böyle nemli bir havada oynamak kolay değil. Aslında herkes çok güzel bir maç kaçırdı. Soso (Feghouli) kendisinden hiç beklenmeyen bir hareket yaptı. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum, yarışta başarılar diliyorum. Bazen her şey üst üste gelir. Buradan sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum. Bizi affetsinler bu sene ama biz her şeye rağmen gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışacağız. Başımıza her şey geldi. Allah beterinden saklasın. Çok iyi oynadığımız bir maçta başka şeyler oldu. Feghouli'nin atılması da doğru. Arkadan o hareketi yapan atılmaz mıydı? Bizde atılmaz. Yorum yapmayayım fazla...

Biz sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Diğer takımlar da bize yetişti. İşimiz daha da zorlaştı. Olmadık günlerde olmadık işler yaptık.

Haberin Devamı

Yine yaparız.

YORUM YAZ