MENÜ

Fatih Terim'den Gomis, Belhanda ve Feghouli açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ankaragücü maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Terim, ilk 11'e almadığı Gomis, Belhanda ve Feghouli ile ilgili de konuştu.

Fatih Terim'den Gomis, Belhanda ve Feghouli açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, Ankaragücü'ne konuk olacak. Karşılaşma öncesi Fatih Terim, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

Antrenörlüğe Ankaragücü'nde başladım, çok güzel 2 sene geçirdim. Yönetim, taraftarlar beni ziyaret ettiler, çok da mutlu ettiler. Ankaragücü'nü tekrar ligde görmek, beni çok mutlu etti. Seyircisiyle, camiasıyla Süper Lig'e yakışan bir takım.

Bütün takımlara, ülkemize ligimiz hayırlı olsun. Biraz trafik vardı, geç kaldık. Mümkünse daha rahat bir ortamda ısınacağız ve maçın başlaması biraz süre alacak.

Gomis, Belhanda ve Feghouli açıklaması

Herkesin hazır olması gerektiğini belirten Terim, ''Galatasaray büyük bir aile. Bu aile içinde herkesin oynama imkanı olmalı ki, yarın bir gün her hafta 3 maç oynayacağız. Bu 3 maça da 11-12-13 kişi değil de daha fazla kişinin hazır olmasını istiyorum. Belhanda'nın da tam hazır olmadığını düşünüyoruz.'' diye konuştu.

YORUM YAZ