MENÜ

Fatih Terim zorunlu rotasyona gidiyor

Üst üste Bursa ve Schalke maçlarında 5 sakat veren Galatasaray, Yeni Malatya deplasmanında zorunlu rotasyona gidiyor. Pazar günü ileri uçta Muğdat, sol bekte Ömer Bayram’ın oynaması bekleniyor. Hamle oyuncusu ise 18’lik Yunus olacak.

Fatih Terim zorunlu rotasyona gidiyor

Galatasaray’da mecburi rotasyon... Florya Metin Oktay Tesisleri, üst üste Bursaspor ve Schalke maçlarında yaşanan 5 sakatlık nedeniyle adeta revire dönmüş durumda. Daha önceki sakatlıklar da eklendiğinde; Eren Derdiyok, Serdar Aziz, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Nagatomo ve Emre Akbaba’nın, pazar günkü Yeni Malatyaspor deplasmanında oynama şansı bulunmuyor. Teknik patron Fatih Terim, eksiklerin çokluğu nedeniyle ideal 11’ini oluşturmakta zorlanıyor. Tecrübeli hocanın zorunlu plan değişikliğine göre, ileri uçta Eren’in yerine Muğdat’ın, sol bekte de Nagatomo’nun yerine Ömer Bayram’ın oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sıkıntı kulübeye yansıdı

11’deki sıkıntı kulübeye de yansımış durumda. Fiziksel açıdan 90 dakika çıkaracak durumda olmayan Selçuk İnan, yine kenarda görev bekleyecek. Hücum hattındaki hamle oyuncusu ise 18 yaşındaki Yunus Akgün olacak. Sahte 9, ikinci forvet, her iki kanat ve forvet arkası gibi pozisyonlarda görev yapabilen solak futbolcu, hocası Terim’in güvendiği isimlerin başında geliyor. Selçuk ve Yunus dışında, kulübede ilk 11 seviyesindeki tek oyuncu Linnes. Yedekte şans bekleyen diğer futbolcular, Ahmet Çalık’ın yanı sıra altyapıdan gelen gençler olacak.

YORUM YAZ